Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudják elviselni az...

Miért nem tudják elviselni az emberek, hogy fiatal létemre sok minden megéltem, ami segített felnőni?

Figyelt kérdés

17 vagyok... nagyon sokáig volt, hogy télen csak száraz, meg üres kenyeret ettünk annyira gázul álltunk. Gáz ruhákba jártam suliba, volt hogy nem volt cipőm stb. Nem szeretnék panaszkodni. Rengeteg következménye lett ezeknek a dolgoknak. Nincsenek barátim, mindenki lenéz, és kórosan sovány is voltam egy jó ideig.

Mégis sokan egyszerűen nem tudják elviselni, hogy fiatal létemre képes voltam hamar felnőni. Mindig olyanokat vágnak a fejemhez, hogy a legnagyobb bajom biztos az volt, hogy nem tudtam megvenni magamnak a legújabb ruhát stb... Itt GYaK-n is sokszor azért leszólnak ha érettebben válaszolok és egyből azt kapom mit ért egy 17 éves csitri ehhez stb..

Miért ilyenek az emberek?

2013. júl. 29. 20:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Azt írtam hogy nagyon sokáig volt. 15 éven keresztül volt ez a baj, és 2 év alatt össze tudtuk magunkat szedni annyira, hogy néhány dolog, ami pl nekem is kell a sulihoz stb.

Népszerű nem népszerű, az első barátom kihasznált, 1 év után dobott úgy, hogy túl szegény vagyok hozzá..

A mostanit meg már nagyon régóta ismerem.

2013. júl. 30. 11:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az a bajuk, hogy rengeteg ember akinek egy kicsit is nehezebb volt az élete mint az övék, rögtön hangoztatja, hogy jaj neki milyen nehéz volt, és emiatt ő érettebb meg tapasztaltabb, a többi meg el van kényeztetve, stb.
2013. júl. 30. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!