Mi a hobbitok? 20- 30 éves hölgyek hobbijaira vagyok kíváncsi.
Jöhet bármi. A milliós pecakészlettôl a "fél percig mivel üssem el az idômet"- ig! :-)
Köszi!
Olvasás, főzés, sütés, kirándulás, szex, kézügyességet igénylő kreatív dolgok (pl. origami, személyre szóló ajándékok gyártása), gyerekek, pszichológia, gyógypedagógia, zene, éneklés, kritikák tanulmányozása, idegen nyelvek, utazás.
20/L
Nekem a hobbim
- konditeremben súlyt emelgetni, kardiozni (így vezetem le a munkahelyi stresszt
- úszás
- olvasás
- film nézés
Szenvedélyesen gyűjtöm a kacsákat.. Mármint porcelán kacsától kezdve csipogó kacsáig. Már nagyon sok van, nem is merem megszámolni, de több int 300-ról beszélünk..
33/N
Én horgászni szeretek sajnos erre kevés időm van.
Nagyon szeretek még sütni. Bátran belevágok bármilyen nehéz sütemény elkészítésébe. Nagyon élvezem az általa nyújtott kreatívkodást.
Régen imádtam rajzolni. Nagyon szépen rajzoltam. Grafit és szén ceruzás rajzokat készítettem. Jó lenne megint elkezdeni de sajnos nincs rá időm. Ehhez csend és nyugalom kellene ami megint nincs.
Mostanában ha van egy kis időm olvasok.
26/N
A kreatív hobbi boltba veszek pl. üveg tányért és szalvéta technikával megfestem.
Asztrológiai képzésre járok. (4 éves)
Pole dance aerobic
Sütés
Túrázás
Tánc
olvasás,
sorozatok, filmek - ezzel kapcsolatban nyelvtanulás;
tánc (korábban verseny-, ma már csak hobbiszinten);
kirándulni pedig nagyon szeretek, de sajnos nincs rá alkalmam annyiszor, hogy hobbinak nevezhessem
Akvarisztika, kutyám mivel lakásban van sokat kell vele túrázni, sétálni, foglalkozni.
Vámpíros sorozatok nézése :D
Netezés, Sütés, főzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!