Miért bámul a magyar ember?
Engem elég sokan néznek.:(
Rohadtul idegesítő mikor állok a buszmegállóban és mikor kocsival jönnek-mennek és annyira mégbámulnak,utánnam fordulnak főleg pasik.
Van hogy a buszon is percekig bámulnak egyenesen a szemembe,na hát akkor tényleg frászt kapok.
Egyik barátnőm mikor őt bámulják beszokott szólni hogy:
Mi van mit nézel nincs tévéd?
16/L
Engem ez egyeltalán nem zavar. Sőt, ha nem fintorogva néznek, akkor bóknak veszem. Azt utálom, mikor a 60 éves frigid pcsák, feszülős ruhában, napszemüvegben, húzott szájjal néznek. Ha nem tetszik a stílusom, akkor mi a herének bámul?
Ez külföldön is így van, és ez szerintem teljesen rendben van. Rosszul érezném magam, ha kimennék az utcára, és azt látnám, hogy mindenki átnéz a másikon.
Elég idegesítő,egy 11000-es városban is ez megy,ahol élek,de még befelé az autóba is bambulnak.(vagy a kocsit,nem tudom,elég kedvelt márka,nem én vezetem)Főleg estefelé.Utálok itt bárhova menni,főleg tavasztól őszig.Nem bírom az idegeneket itt,furcsa negatív energia árad a nagyrészéből.A lenéző tekintetű fiatal nőket meg le tudnám ütni,nem vagyok egy tömegr@banc külsőre se,inkább érdekes állítólag...most kitomboltam magam.Köszönöm a lehetőséget gyakorikerdesek.hu!
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!