Miért beképzelt a legtöbb magyar ember?
A válaszom az,hogy azért beképzeltek,mert manipulálva vannak a média által.Nem ez a saját elhatározásuk,ők ezt nem éreznék jónak,ha nem látnák másoktól,akik már bebutultak.
Magyarországon már régóta nincs miért mosolyogni.Nincs miért mosolyogni,mert a politikában harc van a pártok között,így sok politikával foglalkozó embert oktalanul egymásnak uszítanak ezek a nagyobb pártok.Egymásnak vannak uszítva a civilek is.Hogy mivel?
Azzal,hogy a "menők" leszólják a "nem menőket",a gazdagok a szegényeket,és mostanában meglepő módon a fordítottja is igaz ennek,tehát:a szegény sem mosolyog,mert a másik leszólta..inkább visszaszól,mint hogy megrántsa a vállát és ne törődjön a beszólással.
Pedig az lenne a helyes,hogy mindannyian a saját életünket élnénk.Nem szólnánk meg bőrszín alapján a különféle etnikai csoportokat.Csak a gonosz,semmirevaló,lopós,csalós,hazudós embereket kell megszólni,mert csak felettük van jogunk ítélkezni.
A magyar ugyanúgy lop,csal,hazudik,semmivel sem jobb másoknál.
A magyar emberek minden áldott nap,mióta az eszemet tudom csak rosszat hallanak Magyarországról,sőt önmagukról is.Lebecsmérlik önmagukat,nem szabadok,mert nem boldogok.
Helyettem is a szomszéd Mariska néni(csak egy kitalált név) akarja élni az életemet,az unokája életét..stb.,ahelyett,hogy magával törődne.
Ezért nem mosolygunk.
17/L
Igen,itt Magyarországon nők/férfiak egyaránt büszkék, búsak,kritikusak,nem tudnak örülni semminek mindenben a negatívat veszik észre.
Bánom hogy ide születtem.És nem magyarhoz megyek majd feleségül hanem egy törökhöz.
16/L
Mert a magyar embert úgy nevelik fel, hogy ne legyen önbecsülése.
Egy belső védelmi reakció révén létrehoz egy képet saját magáról, amely képet túlértékel, majd ezt a képet természetesen másoknak mutogatni kell, hogy megerősítsék a hazugságot.
Valójában arról van szó, hogy az illető értéktelennek érzi magát.
Most mit mondjak? A nyugatibb országokban az emberek felvilágosultabb értékrendszerrel bírnak.
Ez a fő különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!