Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez milyen emberi tulajdonsagra...

Ez milyen emberi tulajdonsagra vall?

Figyelt kérdés

Van ismerosom (nyugdijasok) ahiva jarok dolgozni. Egyikuk anyjat latom el...stb.

A lényeg hogy jol megy nekik,nem kisnyugdijasok. Mégis nincs olyan nap mikor ne vernék a nyálukat (inkabb a nő) hogy milyen csorosag van:

-A piacra kiugrottam,alig vettem valamit és 10 ezret mégis ott hagytam!

Ma reggel is panaszkodik nekem a nő hogy milyen szegénység van. Nekik is honap vége felé már a tartalékokhoz kell nyulni,de az is mimdjart elfogy.

Erre mikor.felkiserem a.nonek az anyját a MÀGNESES LEPEDŐre (300E) Elkezdik mesélni hogy egy ismerosuktol rendeltek ilyen tök egesseges,taplalek kiegészitoket,fiatalosodast elosegitő sz..rokat (ép hogy csak hónap végén nem ad költsön) . Nem tudom hogy még mit vettek,arra már inkabb nem is voltam kivancsi,de elkezdtek mutogatni 2db 7,5dl-s üveget (nekem gyümolcslé) g3-t!! Megkerdeztem mennyi voot 24000ft a két üveg!! Ezen felul megemlitettek h vettek meg dolgokat de ez megint kicsapta a biztositekot nalam igy rá se kerdeztem. Most ez mire jo? Miert probaljak sajnaltatni magukat amikor van miből herdálni? Ha meg valami csoda folytan elfogyna a fiuk kisegitené őket. Az is berel 300ezerert lakast meg berelt bmw-vel jar....meg a szulok olaszorszagi/holland nyaralasat is o alta . Ez a sznobság vagy mi ez? A szegény emberek nem rinyalnak ennyit pedig nekik még talan okuk is lenne rá. Engem is fusztral hogy 70ezret keresek meg ott havi 30 korul osszejon de ezert heti 3*12 orat dolgozom meg 2*8-t .(a 12 orás napokban van benne az amikor 4 orat tutujgatom a nagymamat)

2013. júl. 24. 13:31
1 2
 11/14 pagratan ***** válasza:

A Magyar emberek szeretnek panaszkodni. Mit gondolsz mért volt olyan népszerű a Szomszédok?

Két dolgot tehetsz. Vagy bólogatsz hozzá, mint a zsűri elnök, vagy rákontrázol egy pozitív dologgal. Azaz amint mondják, hogy ez vagy az milyen rossz, te azt mondod erre, hogy ez meg az viszont milyen jó. Megértőbbnek kell lenned, főleg idős emberekkel, vagy ne dolgozz ott tovább.

2013. júl. 24. 15:42
 12/14 anonim ***** válasza:

[link]

:D 6 zsugorral kérek!

2013. júl. 24. 15:53
 13/14 anonim ***** válasza:
65%

"Lehet, hogy ők sznobok és rinyálnak, de te meg egy gyáva kis nyomorék vagy aki csak a másik háta mögött mer ugatni."

Naaa,akkor szerintem megválaszolt mindent helyettünk is a kedves válaszoló:DDD

Tehát kis "kancsó" kérdezőnk bátran menj és mond meg nekik ugyan ezt bár szívesen megnézném a képed mikor elküldenek kenyérét koldulni a helyett hogy tutujgatnád a nagymamát..:D mivel, így járnál bár nem hiszem, hogy van benned annyi "becsület" hogy a képükbe mernéd mondani a véleményed... inkább nagyokat nyelsz és NYALSZ... ezért itt elnézzük neked, hogy még neked áll feljebb mit vártál, hogy virtuálisan hátba veregetünk, "iiiiiigen" kedves kérdező 100%-ig igazad van és legyél csak továbbra is az a képmutató ember havi 30ezerért... ha ennyire nyomaszónak találnám a helyet ahol dolgozom már rég felmondtam volna és inkább szoroskodnék 70ezerből mint, hogy képmutató legyek és nyaljak olyannak akit nem kedvelek a természete és az életvitele miatt... de hát minden ember más...és csak remélni tudom, hogy soha de soha nem jutok arra a szintre ahova te...mélységesen szégyellném...

2013. júl. 24. 16:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Te nem érted a lényeget. Az igaz, hogy sznobok, sírnak a semmiért. És akkor mi van? Fizetnek a kérdezőnek, szóval neki kuss van, nehogy már ő akarja megmondani, hogy miről beszélgethetnek a nénik amikor ő ott van. De ezt ő is tudja, mert nem meri megmondani nekik, hogy mit is gondol:). Arról nem is beszélve, hogy ő sem jobb, ő is ugyan úgy sír, hogy milyen rossz neki, hogy ezt kell hallgatnia. Mások meg robotolnak, ingyen túlóráznak és pisilni sem mehetnek ki, mert az idegbeteg főnök azt mondta, és úgyis 1000-en lennének a helyére. De mindjárt megsajnálom szegény kérdezőt, hogy azt kell hallgatnia, hogy milyen drága minden, közben meg 300000-es mágneses lepedője van.
2013. júl. 25. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!