Az csak a véletlen műve hogy ha itt a gyakorikérdéseken srácok irják ki hogy beszélgetnének lányokkal és mind 0 válaszos kérdések, de ha lányok irják ugyanezt akkor ott már van vagy 20 válasz?
Figyelt kérdés
bocs ha rosz kategória ,de nem tudtam hova sorolni2013. júl. 22. 23:26
11/15 A kérdező kommentje:
De hogy akarok én azoknak tetszeni,fúj!
Privibe irhatod nekem a véleményed,ha akarod
2013. júl. 23. 20:00
12/15 anonim válasza:
Ja most ezt mondod hogy "fúj" (ami teljesen igaz) de tuti hogy neked is jobban szemet vet egy kis ribi mint egy normális csaj és ha választhatnál akkor tuti hogy a ribive járnál (természetesen akkor számodra nem lenne ribi). Ha egy normális csajjal akarsz összejönni, akkor NE ezen az interneten próbálkozz. És minek írjam le a véleményem? A fiúk természetét ez nem változtatja meg és a csajokét sem.
13/15 A kérdező kommentje:
Most meglepődsz mert nincs igazad.Nem jönnej be a ribik semmi szin alatt.Ha összejönnék egy ribivel(0%)
akkor a szemébe mindanàm hogy ribi és változon meg.Ha meg dob hát akkor még én járok jobban:)
Az hogy jött hogy én itt ismerkedni akarok?Nem igazán...:Ditt nehéz megtudni hogy ki a normális és szép és nem hazudik;-)
2013. júl. 23. 20:34
14/15 anonim válasza:
Hm… kellemeset csalódtam! Legalább van még egy olyan gondolkodású ember mint én. (mármint ez ügyben! :D)
15/15 anonim válasza:
De egyébként azt ne kérd egy embertől h változón meg. Az az ő döntése hogy milyen. Igaz sok embere ráférne, de ilyen a természetünk ez van! Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai amin változtatni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!