Hol tudnék ismerkedni gamer lányokkal?
Figyelt kérdés
:D Csak érdekelne ez a dolog,mert még életemben ne találkoztam gamer lánnyal,és még nem is beszéltem velük.Kérem mellőzzük a wow,meg hasonló kommenteket...2013. júl. 15. 16:24
2/9 anonim válasza:
Hááát ki számít gamer lánynak :) Én pl az online játékokat nem szeretem, illetve multizni sem szoktam. El vagyok itthon pl a nosztalgia játékommal a Carmageddonnal, illetve GTA III, illetve Vice city, esetleg NFS, de az kormány hiányában annyira nem élvezetes :)
3/9 anonim válasza:
Őőő igen, első észrevételem, a helyesírási hibákat ne nézd, bénáztam egyet. A másik, hogy a hol kérdésre nem is adtam választ. Szintén különböző játékok fórumait tudom ajánlani :)
4/9 A kérdező kommentje:
Hát aki farmeramátik,meg mindenféle facebook játékokkal játszik az még nem gamer.A gamer fogalom számomra onnantól kezdődik,mikor már nem csak néha néha hetente 1-2 órát játszik az illető hanem komolyabb időkre is leül,akár pc-n akár konzolon játszani a komolyabb játékokkal mint a sokat említett GTA,Battlefield,AC,Bioshock,hasonlók.Én például lehet hogy csak 15 vagyok de járok lan partikra,starcraft ban folyamatosan mindenféle ranked meccseket tolok,hasonlók :)
2013. júl. 15. 16:36
5/9 A kérdező kommentje:
Igen farmeramázik*,sötétben írok :) A játék fórumokon,nem igazán találok lányokat...Gamer fórumokat meg olyan jókat nem is igazán láttam.
2013. júl. 15. 16:37
6/9 A kérdező kommentje:
A korom így elrettentett mindenkit? :/ szomorú
2013. júl. 15. 17:23
7/9 anonim válasza:
#2:
GTA III, VC, NFS? Nem tartozol véletlenül a 20-24 éves korosztályba? :D
Kedvenc 'gammáim'! :D
8/9 A kérdező kommentje:
Hát,ha valakinek kedve lenne játszani akkor dobjon egy mailt a dabekman@gmai.com ra,benne vagyok minden játékban :)
2013. júl. 15. 18:11
9/9 anonim válasza:
De-De 22 éves vagyok :) Nyert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!