Az mennyire normális, hogy alig beszélek?
Figyelt kérdés
Engem nem igazán zavar, de most felmerült bennem a kérdés, hogy ez így oké-e. A kérdés azt hiszem teljesen vázolja a helyzetet, de mégegyszer röviden:
Senkivel nem szeretek beszélni, legyen ő barát, rokon vagy ismerős. Se telefonon, se személyesen. Ha muszáj akkor is röviden és gyorsan, hogy hamarabb túl legyek rajta. Jobban szeretek egyedül lenni. Van, hogy órákon át meg sem szólalok. Kerülöm az embereket. Nem szeretek eljárni otthonról. Ha valakivel mégis beszélek akkor sosem mondok magamról semmit. Már többen megkérdezték, hogy jól vagyok-e vagy, hogy minden rendben szóval nem igen tudják hova tenni a dolgot.
14/L
2013. júl. 22. 14:23
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Utánanéztem, hát nem tudom....
Ha így van akkor mindenképpen normális, ugye?
2013. júl. 24. 11:00
13/13 A kérdező kommentje:
Oké! :)
2013. júl. 24. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!