Mit tegyek az élősködő unokatestvérem ellen?
Tudom nem szokás ilyet mondani egy családtagról, de az én unokatesóm élősködő és annak is az egyik legidegesítöbb formája. Ha nálunk van - ami hetente háromszor, rosszabb esetben ötször fordul elő - úgy viselkedik, mintha otthon lenne. Bővebben: A nekem sütött kajákat gond- és limitnélkül fogyasztja, nem is zavartassa, hogy esetleg abból még nekem is kéne. Van egy konzolom, amin - utólag ostorozom magam miatta - egyszer megengedtem, hogy játszon, azóta ha nem engedem, akkor kikéri magának, hogy "Ő nem is játszik vele sokat", ez mondjuk igaz, de erre megvan az okom. Mégpedig az, hogy neki semmi köze nincs ahhoz a géphez. Semmi!! Mi vettünk a saját pénzükből és a rajta lévő dolgokat is saját pénzből finanszíroztam. Nem nyújtott se anyagi támogatást, semmit.
És mivel az unokatesóm, így nem mondhatom azt neki, hogy "Takarodj haza, mert idegesítessz"
De nem is amolyan gyerekes bosszúból csinálja, mert amióta én élek azóta feleannyiszor nem voltam náluk, mert én meg lusta vagyok (^^).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!