Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg vannak ilyen figyelmet...

Tényleg vannak ilyen figyelmetlen emberek?

Figyelt kérdés
Sokszor észreveszem, hogy amikor alszok az embereket nem érdekli egyáltalán, csapkodják az ajtót, zörgetnek. Tényleg nem veszik észre magukat? Én olyan családban nevelkedtem, ahol mindigis oda figyeltünk a másikra, hogyha alszik csendbe vagyok. ( mondjuk ez alap szerintem) Engem nagyon feldühít, ha felkeltenek, mert nehezen alszom el. Van más is, aki tapasztalta?
2013. júl. 7. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze

Anyámat pl anno marhára nem érdekelte, hogy alszom. Csapkodta az ajtót, kiabált, ha kellett neki valami még a szobába is bejött és hangosan pakolászott.

De ha ő aludt, megnyikkanni se lehetett

2013. júl. 7. 14:54
 2/4 intrepid ***** válasza:
2013. júl. 7. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugyanezt a szitut átélem én is gyakran, nagyon kiakasztó!
2013. júl. 7. 18:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Összeköltöztem egy nagyobb albiba a legjobb barátaimmal. 3-an vagyunk. Mindenkinek saját szobája van, de még így is kiakasztanak. Bár, én se vagyok szent! Egyszer pl. cigit raktak a számba, és befogták az orrom! (aludtam.)

De a főkolompos megkapta a büntetést. Mikor írtó másnapos volt, felráztuk a dobozos söröket, és a feje fölött nyitottuk ki! Egyből betámadta a wc-t.

Szerintem nem mindegy hogy milyen a kapcsolatod az említett személyekkel, ha téged zavar, mondd el, mert ha magadban mérgelődsz, semmi változás nem lesz. Addig örülj, amíg nem ilyen lakótársaid vannak! :)

2013. júl. 9. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!