Hogy lehet elbambulni a lámpánál főképp ha az ember az első a sorban?
Azt mondták, mikor meg volt a jogsim, és vezettem az elején, hogy "majd te is elfogsz bambulni, és rád is rád fognak dudálni!" mikor rádudáltam már 3. mpre zöld volt, és láttam, hogy nem figyelnek.
De 3 éve vezetek nap mint nap, és SOHA nem bambultam még el a lámpánál. Főleg ha elsőnek állok ott, akkor főleg nem!
Hogy lehet elbambulni? Nem megy bele a fejembe!
Sokan azt hiszik, ha pirosat kapnak, 10-15 percig lazíthatnak?
Velem olyan volt, hogy mellettem olyan autó állt, ami nagyon tetszett, aztán azt néztem. Mikor az elindult, akkor jöttem rá, hogy hoppá, zöld van.
A másik eset, ha egy csinos hölgyeményen megakad a szemem. De azért nem fordulnak ezek elő olyan gyakran
Én elég sokszor becsukott szemmel lazítok a lámpánál. Többnyire időben ébredek!
:D
- Telefont/navigációt/hifit nyomkodom
- Papirokba belenézek
- Eszek/iszok
- Megragad a szemem valamin (bármin: nőn, kocsin, motoron, hirdetésen, kirakaton, stb)
- Keresek valamit a kocsiban
Nem mindig sikerült zöldre indulni. Dehát ez van:)
Most komolyan 3 sec miatt idegeskedtek? HOVA SIETTEK ENNYIRE?
Természetesen átlagos autózásra gondolok, nem pedig sietni kell, mert robban otthon az interkontinentális rakéta 3 sec múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!