Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hogy lehet elbambulni a...

Hogy lehet elbambulni a lámpánál főképp ha az ember az első a sorban?

Figyelt kérdés

Azt mondták, mikor meg volt a jogsim, és vezettem az elején, hogy "majd te is elfogsz bambulni, és rád is rád fognak dudálni!" mikor rádudáltam már 3. mpre zöld volt, és láttam, hogy nem figyelnek.

De 3 éve vezetek nap mint nap, és SOHA nem bambultam még el a lámpánál. Főleg ha elsőnek állok ott, akkor főleg nem!

Hogy lehet elbambulni? Nem megy bele a fejembe!

Sokan azt hiszik, ha pirosat kapnak, 10-15 percig lazíthatnak?

2013. jún. 25. 20:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Vannak olyan lápmák, túlzás nélkül mondom, én is nap mint nasp ott megyek el, amik komolyan mondom, számoltam, és tudom, kemény 6mpig van zölden, utána már sárga! Na ott valaki tartsa fel a sort 3 mpre!
2013. jún. 26. 10:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Várakozás közben (nem ugyanaz, mintha vasuti átjárón való áthaladás) valami lekötötte a figyelmem, csinos leányzó vagy ilyesmi. De valaki csak ilyenkor tudja kényelmesen beállítani a GPS-t berakni egy másik CD-t, klímát baszkurálni (ezek néha velem is előfordulnak, bár én gyorsan végzem ezeket az ügyeket).

De előfordulhat például műszaki probléma is amiről Te nem tudhatsz. Mondok is egyet: Van egy kocsi, amit rendszeresen vezetek, bár nem az enyém, ott pl. néha (nem sűrűn, de előfordul), hogy nehezen veszi be az 1-est a váltó, van olyan hogy 3-4x is nekifutok mire beakad sebességbe maga a váltókar (ez miért van, nem tudom). Az is szokott segíteni ilyenkor, hogy berakom 2-esbe majd kiveszem, és úgy 1-esbe :S És ez ugye mondanom se kell, hogy időt vesz igénybe...

3mp után ráfeküdni a dudára bunkóság, még egy rövid csak-csak elmegy, de ráfeküdni... Türelem emberek....

2013. jún. 26. 10:46
 13/15 A kérdező kommentje:
Ki mondta h ráfekszem? épp h csak hozzá érek!
2013. jún. 26. 12:18
 14/15 A kérdező kommentje:
Na most nem akarok kötözködni, de a "láttam egy csinos lányt... lekötötte a figyelmem" az elég érdekes... Majd ha belerohansz valakibe fékezés nélkül hátulról, mert a csajt nézted a járdán, az is fasza lesz! :D
2013. jún. 26. 12:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

" Majd ha belerohansz valakibe fékezés nélkül hátulról, mert a csajt nézted a járdán, az is fasza lesz!"

Én sem akarok kötözködni, de itt most egy olyan szituációt adtál elő, hogy áll valaki egy piros lámpánál. Így a legutolsó hozzászólásod nemigen kapcsolódik a saját kérdésedhez!

2013. jún. 26. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!