Hogy lehet elbambulni a lámpánál főképp ha az ember az első a sorban?
Azt mondták, mikor meg volt a jogsim, és vezettem az elején, hogy "majd te is elfogsz bambulni, és rád is rád fognak dudálni!" mikor rádudáltam már 3. mpre zöld volt, és láttam, hogy nem figyelnek.
De 3 éve vezetek nap mint nap, és SOHA nem bambultam még el a lámpánál. Főleg ha elsőnek állok ott, akkor főleg nem!
Hogy lehet elbambulni? Nem megy bele a fejembe!
Sokan azt hiszik, ha pirosat kapnak, 10-15 percig lazíthatnak?
Várakozás közben (nem ugyanaz, mintha vasuti átjárón való áthaladás) valami lekötötte a figyelmem, csinos leányzó vagy ilyesmi. De valaki csak ilyenkor tudja kényelmesen beállítani a GPS-t berakni egy másik CD-t, klímát baszkurálni (ezek néha velem is előfordulnak, bár én gyorsan végzem ezeket az ügyeket).
De előfordulhat például műszaki probléma is amiről Te nem tudhatsz. Mondok is egyet: Van egy kocsi, amit rendszeresen vezetek, bár nem az enyém, ott pl. néha (nem sűrűn, de előfordul), hogy nehezen veszi be az 1-est a váltó, van olyan hogy 3-4x is nekifutok mire beakad sebességbe maga a váltókar (ez miért van, nem tudom). Az is szokott segíteni ilyenkor, hogy berakom 2-esbe majd kiveszem, és úgy 1-esbe :S És ez ugye mondanom se kell, hogy időt vesz igénybe...
3mp után ráfeküdni a dudára bunkóság, még egy rövid csak-csak elmegy, de ráfeküdni... Türelem emberek....
" Majd ha belerohansz valakibe fékezés nélkül hátulról, mert a csajt nézted a járdán, az is fasza lesz!"
Én sem akarok kötözködni, de itt most egy olyan szituációt adtál elő, hogy áll valaki egy piros lámpánál. Így a legutolsó hozzászólásod nemigen kapcsolódik a saját kérdésedhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!