Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért olyan kiváncsi, kotnyele...

Miért olyan kiváncsi, kotnyeles és idegesítő minden öreg asszony? Miért szólnak bele mindenbe és miért van véleményük mindenről?

Figyelt kérdés
Annyira bosszantó hogy képesek olyasmire rá kérdezni amihez semmi közük, hogy mindent észre vesznek, és mindig mindenhol képesek bárkit beelőzni (bolt, gyogyszertár) Vagy csak nekem vannak ilyen negatív tapasztalataim?
2013. júl. 4. 18:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát igen,az úgynevezett nyuggerek! És Ifjisták! Ez a kettő,a kimondottan fiatalokat gyűlölő réteg,akik állandóan ok nélkül,a semmiért bele kötnek a fiatalokba. Most itten NEM a kedves,aranyos Nénikről,és barátságos Bácsikról beszélek,akik kedvesek,mosolyognak,és jószívűek. Hanem egy bizonyos rétegről,akik állandóan a fiatalokba kötnek bele. Én velem is sokszor meg esett,hogy televolt,a busz üres hellyel,és a vén trotty pont oda akart ülni,ahol Én ülök,és Én jó hogy nem álltam fel,amikor ott volt,vagy 2 centire a 4-szabad hely.És akkor a szokásos,"Mocskos,szemét fiatalok" Egyszerűen,irigyek,és nem tudják elfogadni,hogy nekik most ez jutott. Csak az állandó kötekedés,mocskolódás,és szemétkedés,szarkeverés. Aztán csodálkoznak,ha NEM szereik,és tisztelik őket,a fiatalok?
2014. szept. 2. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!