Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire idegesítő vagyok?

Ennyire idegesítő vagyok?

Figyelt kérdés
A családban mindenki azt akarja, hogy maradjak csöndben. Emiatt már oda se megyek hozzájuk, csak köszönök nekik, azt szevasz. Minek üljek ott velük csendben? Miért nem beszélhetek? Pedig nem szándékosan hergelem fel őket. A mamám volt most az, aki rám szólt, amikor hétköznapi dolgokról beszéltem neki, hogy maradjak csendben. Így már kedvem sincs átmenni hozzá. Mit csináljak, ha itthon senki nem akar velem szóba állni? Egymással amúgy beszélgetnek.

2013. júl. 3. 21:49
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
90%
kérdezd meg tőlük h mi a bajuk? vagy már kérdezted?
2013. júl. 3. 21:52
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a gond az, hogy túl sokat beszélsz. Tudod a beszélgetés abból áll, hogy elmondod a lényeget (vagyis ne legyen szófosásod) és meghallgatod mások válaszát, kérdését.

Amúgy tényleg idegesítő tud lenn ha valakinek be nem áll a szája..

2013. júl. 3. 21:53
 3/28 anonim ***** válasza:
83%

Talán olyan dolgokat mondasz amihez nem értenek. Számítógép elemeit boncolgatva, csak nézek, mint Jani a moziban.

(Bocsi Janik!) Ezotéria..időseknek latin.

Modern zene...miről beszélsz?

Van egy bűvös mondat: Mi újság a faluban? (környéken)

Jön a ki halt meg, ki kivel, és mikor. Értelmes bólogatás,

és képben vagy. Már téged is érdekel a nem pletyka, szebben kifejezve, egy nő (férfi) legyen "hírérzékeny".

Tényleg maradj csendben, míg nem szerzed meg az alap infókat, ami mindenkit érdekel.

2013. júl. 3. 21:58
 4/28 A kérdező kommentje:

1 Igen, de nem jött értelmes válasz.

2 Tényleg szeretek beszélni, de nem vagyok papagáj. Csak igényem van rá.

3 Mindenről próbáltam, iskoláról, munkáról, a vásárlásról, de nem figyelnek rám, vagy zavarom őket.

2013. júl. 3. 22:02
 5/28 A kérdező kommentje:
2 Meghallgatnám őket is, ha hajlandóak lennének hozzám szólni.
2013. júl. 3. 22:02
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

kedves utolsó..

Az is lehet hogy éppenséggel a kérdező szól bele olyan témákba amiről fogalma sincsen.

Azért mert valaki középkorú vagy idős attól még nem feltétlenül maradi

Az én nagymamám 89 éves és odavan a modern zenékért.

Ezotéria? Lehet a szót nem ismerik, de ha úgy mondod hogy természetfeletti már többet tudnak a dologról mint a mai fiatalság..

2013. júl. 3. 22:05
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem ilyen energiavámpír vagy?Nem erőlteted magad rájuk túlzottan?
2013. júl. 3. 22:06
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Húúú nekem volt egy ismerősöm, legszívesebben betapasztottam volna a száját sokszor...soha nem vette észre magát, csak mondta mondta mondta...Természetesen a válasz már egyáltalán nem érdekelte. Persze nem hozzád hasonlítom kérdező, nem tudhatom te milyen vagy, de biztosan van oka, hogy nem szólnak hozzád. Nézz magadba őszintén!
2013. júl. 3. 22:10
 9/28 anonim ***** válasza:
56%

Kedves 6.!

Igazad van, de mivel a kérdező sem tudja, én csak tippeltem, a saját családom mintája alapján.

2013. júl. 3. 22:10
 10/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok energiavámpír és nem szólok bele olyan dolgokba, amihez semmi közöm. Ezért írtam oda, hogy hétköznapi dolgokról beszélek velük. Vagyis beszélnék.
2013. júl. 3. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!