Ennyire idegesítő vagyok?
Lehet a gond az, hogy túl sokat beszélsz. Tudod a beszélgetés abból áll, hogy elmondod a lényeget (vagyis ne legyen szófosásod) és meghallgatod mások válaszát, kérdését.
Amúgy tényleg idegesítő tud lenn ha valakinek be nem áll a szája..
Talán olyan dolgokat mondasz amihez nem értenek. Számítógép elemeit boncolgatva, csak nézek, mint Jani a moziban.
(Bocsi Janik!) Ezotéria..időseknek latin.
Modern zene...miről beszélsz?
Van egy bűvös mondat: Mi újság a faluban? (környéken)
Jön a ki halt meg, ki kivel, és mikor. Értelmes bólogatás,
és képben vagy. Már téged is érdekel a nem pletyka, szebben kifejezve, egy nő (férfi) legyen "hírérzékeny".
Tényleg maradj csendben, míg nem szerzed meg az alap infókat, ami mindenkit érdekel.
1 Igen, de nem jött értelmes válasz.
2 Tényleg szeretek beszélni, de nem vagyok papagáj. Csak igényem van rá.
3 Mindenről próbáltam, iskoláról, munkáról, a vásárlásról, de nem figyelnek rám, vagy zavarom őket.
kedves utolsó..
Az is lehet hogy éppenséggel a kérdező szól bele olyan témákba amiről fogalma sincsen.
Azért mert valaki középkorú vagy idős attól még nem feltétlenül maradi
Az én nagymamám 89 éves és odavan a modern zenékért.
Ezotéria? Lehet a szót nem ismerik, de ha úgy mondod hogy természetfeletti már többet tudnak a dologról mint a mai fiatalság..
Kedves 6.!
Igazad van, de mivel a kérdező sem tudja, én csak tippeltem, a saját családom mintája alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!