Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire idegesítő vagyok?

Ennyire idegesítő vagyok?

Figyelt kérdés
A családban mindenki azt akarja, hogy maradjak csöndben. Emiatt már oda se megyek hozzájuk, csak köszönök nekik, azt szevasz. Minek üljek ott velük csendben? Miért nem beszélhetek? Pedig nem szándékosan hergelem fel őket. A mamám volt most az, aki rám szólt, amikor hétköznapi dolgokról beszéltem neki, hogy maradjak csendben. Így már kedvem sincs átmenni hozzá. Mit csináljak, ha itthon senki nem akar velem szóba állni? Egymással amúgy beszélgetnek.

2013. júl. 3. 21:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Hétköznapi, semmitmondó dolgokról meg ki akar beszélni?
2013. júl. 4. 00:02
 22/28 anonim ***** válasza:
39%

Én is imádok beszélni!!! Én bármilyen téma tudok rengeteget beszélni! Egy ember volt aki mindig meghallgatott, még akkor is ha este 11-kor álltam neki és 2 óráig tartott! Ő volt anyukám!

Hát most, hogy már nincs velem elég rossz, mert nem tudom kinek elmondani, és rossz, hogy egy csomó minden bennem marad!

Idegeneknek, vagy akivel nem érzem a bizalmi viszonyt, azoknál pedig elég szűkszavú vagyok!

Elég rossz lehet neked, hogy nem hallgatnak meg! Majd találsz egy embert aki, majd tud hallgatni. :)

De minden esetben elég lehangoló!

25N

2013. júl. 4. 11:31
 23/28 anonim ***** válasza:
75%

Azt hittem egy kis gyerek írta ki a kérdést.

23 évesen nem kell állandóan pofázni...

Lehet idegesítő a hangod, nem beszélsz értelmesen..

Ilyen az anyósom is.. Állandóan pofázik, a semmiről is képes órákig dumálni és rohadt idegesítő. Múltkor is utaztunk és a 3 órás út alatt végig pofázott, 1 percre nem maradt csendben. És ő is kérdezget, hogy szerintem mi ez meg az.. De amilyen összefüggéstelenül meg hülyeségeket beszél, nem is tudsz válaszolni a kérdéseire.

2013. júl. 4. 11:57
 24/28 anonim ***** válasza:
60%
Hát nemtudom mi lehet a baj,kérdezgesd őket talán válaszolnak...
2013. júl. 4. 17:37
 25/28 A kérdező kommentje:

21 Mibe nem köttök még bele?:D Akkor mi a francról beszéljek velük? Mi lenne a tökéletes téma és a tökéletes hozzáállás?

22 Végre valaki megért engem. Én is ilyen vagyok, szeretek beszélni és mindig találok valami érdekes témát. Persze nekem is szükségem van a csendre és a nyugalomra néha, meg az egyedüllétre is, de hogy a családomat már két szó idegesítse, az képtelenség. Sajnálom, ami anyukáddal történt, nekem a nagymamám halt meg pár éve és nekem ő volt az, aki mindig meghallgatott.

23 Kisgyerek a füled. Nem vagyok olyan, mint az anyósod és nincs az, hogy be sem áll a szám és nem veszem észre magam, csak egyszerűen azt szeretném, hogy beszéljenek velem egy kicsit, legalább 10 percet, olyan nagy kérés ez? Amikor átmegyek a mamámhoz, akkor is inkább azt a hülye reklámújságot bújja és rám se bagózik. Egyszerűen zavar. De már tök mindegy. Majd dumálok azzal, aki szóba áll velem.

2013. júl. 4. 20:03
 26/28 anonim ***** válasza:
86%

Szeretsz beszélni, könnyű feladat: sorolj fel öt témát, amiről szívesen beszélsz a családoddal!

Egyébként hangsúlyozol? Nekem van egy barátnőm, aki olyan monotonon beszél, mint egy porszívó.

2013. júl. 4. 20:05
 27/28 anonim ***** válasza:
60%

volt egy reklám: "lehetséges, hogy annyit pofázok!?" :D

Nem vagy egyedül ezzel a problémával kedves Kérdező, ugyanis anyukámon látom hogy amikor beszélek, rohadtul nem figyel arra amit mondok, sokszor vissza is kérdezek és ebből lesz a veszekedés, mert nem is tudott válaszolni a kérdésemre... nekem barátaim sincsenek olyan igaziak, senkit nem engedek magamhoz közel, nehezen nyíló vagyok és félénk típus, és tudom magamról, hogy azért beszélek sokat, mert ideges vagyok vagy izgulok. Kényelmetlenül érzem magam egy nagyobb társaságban, viszont akiket közel engedtem magamhoz, azok is egyik pillanatról a másikra szó és indok nélkül leléptek. Sokszor azt érzem, ha beszélek, akkor nem figyelnek rám... sokszor hittem sok embert bizalmas barátnőnek, legjobb barátnőnek, nekik mindent elsírtam, ha valami bajom volt, de mára már tudom, hogy a mindennapos panaszkodásom miatt lett vége... ma már olyan vagyok, ha valaki akar velem beszélni, kezdeményezni, akkor szóba állok vele, de magamtól nem mennék már oda senkihez.

2013. júl. 20. 03:09
 28/28 A kérdező kommentje:

26 Igen, hangsúlyozok, sőt, ha belefeledkezek a beszédbe, akkor elvetem a sulykot és néha túl hangos is vagyok. Hát kérdezgetem őket, hogy melyik családtagról mit tudnak, mi történt velük, vagy a vásárlásról, vagy a suliról és munkáról beszélgetek velük.

27 Na, üdv a klubban. Ugyanez van nálam is, anyukám se figyel rám és nekem sincs igazi barátom. És dettó, engem is mindenki helyben hagyott. De én nem bírom ki, hogy ne kezdeményezzek, egyszerűen muszáj. Bár nagyon fáj, amikor visszautasítanak és van olyan ember is, aki annyira mogorva, hogy egyszerűen nem merek kezdeményezni, mert már szinte félek tőle. Nekem is rossz szokásom lett a panaszkodás, de én inkább leírom, úgy nem fárasztom halálra a környezetemet.

2013. júl. 20. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!