Ennyire idegesítő vagyok?
Azért oka csak van ha mindig leállítanak hogy csendben maradj. Van egy ismerősöm aki állandóan panaszkodik, hogy milyen szemét az egyik barátja, mert csak beszél, beszél, és sosem kérdezi meg tőle hogy mi van vele hogy van stb, mindig csak magáról beszél..Majd panaszkodik az anyjára mert hogy ő sem kérdez meg tőle semmit.. A panaszkodását 1 órán keresztül képes elmondani 1 levegővétellel.
Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy csodáljam hogy levegőt sem vesz és képes órákig dumálni, vagy akadjak ki a butaságán, hogy nem veszi észre magát.
Pár hónapja a szokásos panaszkodásánál végre kijött belőlem az igazság
- Hisz te sem hallgatsz meg másokat, csak magadról beszélsz, be nem áll a szád..Még levegőt sem veszel annyit pofázol..
Megsértődött. Az anyját is megkérdezte, tényleg sokat beszél?
Az anyja finomabb volt mint én
- Lányom te nagyon cserfes vagy.. sokat locsogsz.. Most az anyjára is haragszik, mert szerinte ő egyáltalán nem beszél sokat, és szívesen meghallgatná a másikat is, de senki nem kommunikál vele. Az igazság az, hogy nem képes elfogadni azt a tényt, hogy tényleg rengeteget és feleslegesen beszél...
Nálad is ez lehet, csak éppen neked nem tűnik fel, és nem akarod elfogadni hogy bizony te is cserfes vagy.
15 Igen, képzeld, 23 évesen nem fogom megszakítani a kapcsolatot a családommal csak azért, mert felnőttem. Úristen.
17 Nem panaszkodok, a magánéletemről SOHA nem beszélek, hogy ne szóljanak bele. Csak hétköznapi, semmitmondó dolgokról akarok. És meghallgatok mindenkit és figyelek rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!