Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minek az oka lehet, hogy nem...

Minek az oka lehet, hogy nem merünk megnyílni mások előtt? Milyen lelki okai lehetnek?

Figyelt kérdés
Több emberrel találkoztam már, aki nem tud megnyílni mások előtt. Fél, hogy felhasználják ellene. Mi lehet ennek az oka és hogyan lehet kezelni ezt?

#zárkózottság #lelki-problémák #lelki-okok
2013. jún. 30. 18:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Láttam már sok embert és én is ilyen vagyok. Ezért tudtam megfogalmazni amitől félek, hogy kihasználják majd. Velem nem volt ilyen, vagyis nem tudok róla, hogy sokan megbántottak volna. Én túlságosan racionálisan gondolkodok, amit nem tudok megérteni nem fogadom el teljes mértékben. Az érzelmeket sem ezáltal, egy ismerősöm előtt próbálok megnyílni. Tudom, hogy nem fogja ellenem fordítani, de mégsem tudom, hogy is kellene tegyek. Nem tudom irányítani ezt, olyan mintha a tudat alattim próbál védeni ezzel.
2013. júl. 2. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!