Csak én vagyok ilyen bunkó, embergyűlölő vagy nem vagyok egyedül?
Nem, én is tök antiszociális vagyok. Rühellem a kisgyerekeket, idegesítőek, folyton bőgnek, büdösek, nem tudnak rendesen beszélni, meg semmit sem csinálni. Mások babusgatják őket, hogy cukik, stb, és sz*rok rájuk, úgy ahogy vannak idegesítőek és szerencsétlenek, önállótlanok. Nem érdekel, hogy én is ilyen voltam, sosem érdekelt, kiskoromban is különc voltam, sosem voltam tagja semmiféle bandának vagy csapatnak, általánosban is csak tengtem a sok nyomorék között, akiknek semmi jövőképük nem volt, fogalmuk sem volt semmiről, csak részegen fetrengtek az árokban, meg cigarettáztak, meg cseszegettek engem, hogy hetedikes létemre miért nem járok szoláriumba, és miért nem megyek velük bulizni. Kemény hármas átlagommal strébernek tartottak, mert 8ból bukni menő. Most meg harmadszor járják a kilencediket szakmunkásképzőben.
Utálom az összes ilyen primitív kis csitrit, akik azt hiszik, övék a világ az ájfónjukkal meg a vodkásüveggel a Facebookon. Nem illek ebbe a társadalomba, úgy érzem.
Utálom én is a műcelebeket, utálom Sarka Katát meg az idióta műmosolyát a sok botox mögül. Utálom a tehetségtelen búzákat, akik mégis milliomosok. Utálom az öregnéniket én is, elmegyek mellettük a lépcsőházban, és egyből pletykálnak is rólam, mert ez a szórakozásuk.
Kevés barátom van, és abban a kevésben sem bízok 100%-osan, mert sokszor átvertek már. Az egyetlen személy akiben bízok, az én vagyok. Másokban nem lehet..
Zseniális ez a téma XD Ahogy itt oltjátok egymást XD
Nade komolyra fordítva a szót, én is ugyanilyen embergyűlölő vagyok. Próbálok pozitív lenn, de nem megy, már mindenkit lesz*arok a szűk családi kört leszámítva. Szerintem egyre hülyébbek az emberek, de tényleg.
Ohohóó, a busz, igen. Utálom az öreg nyanyákat, akik nem azt mondják, hogy "Hé, te, add át a helyed!", hanem motyog félhangosan, hogy "Ücsörögjenek máshol ezek a bunkó fiatalok akik nem adják át a helyet." Vagy amikor kutyás nyanyák a kutyán keresztül beszélnek hozzám. "Látod Morzsikám milyen pofátlan az a néni?"
Utálom a hangoskodó külföldieket is, a csoportosan óbégató piásokat, a tűsarkon tipegő (mert járni nem tud vele) műcsajokat, a hülye kutyásokat (hogy ezekből mennyi van...), a macskaimádókat (a kutyatáp az kutyatáp, de a macskatáp az cicatáp bassz*meg), a sz*r zenéket bömböltető szomszédokat, a neveletlen kis köcs.ög gyerekeket, az óbégató csecsemőket, a levakarhatatlan krisnásokat, az olyanokat akik nem ismerik az órát és folyton késnek, a bunkó fogorvosokat.
könyörgöm, ne így viszonyulj hozzá! van egy hasonló ismerősöm, aki hányingert kap az emberektől, elmondása szerint imádja utálni őket, de legtöbbször a semmiért, mert tényleg nem kapott pofont az élettől. Nem is kell mondanom, ki nem állhatják őt az osztálytársaim, de ez az ő hibája.
néhány embert gyűlölhetsz (bár az is megárt) de ne az egész emberiséget. Az ember egy társas lény, és ha senkiben nem látod meg a jót, nem jutsz semmire az életben. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!