Mi volt a legdurvább meg a legcikisebb, amit részegen csináltál?
Ez nem velem történt, hanem egy ismerősömmel.
Részegen mindig biciklit akar lopni,én meg már visszafogtam háromszor. Egyszer nem figyeltem, és mögülem egy ősrégi biciklivel. Részegen elkezdett kacskaringózni az úton, szerencsére nem volt ott egy autó sem. Persze amikor jött autó, az is egy rendőr volt... Megállították, mert nem volt lámpa a bringán. Aztán megszondáztatták, és kiderült, hogy ő bizony közel sem józan. Persze nem hogy tartotta volna a száját, még ki is kotyogta, hogy a bringát lopta. Nem került elő a bicó gazdája, úgyhogy megúszta 90 ezer forint bírsággal, felfüggesztett, vagy ilyesmi nélkül.
Lementünk a környéki kocsmába utánpótlásért, én vezettem.
Csak a trélert, és rajta a T-55 -ös harckocsit már nem volt erőnk leakasztani a KrAZ-ról.
10 nap fogda.
No...az egész fekete kedden kezdődött délután 2től
én végig mentem a központon miközbe hot doggal etettek,mert éhes voltam,amit majd kihánytam..egy egészségügyis segitségével aki a tabletátt megrágta helyettem majd a számba köpte..majd később.. lenyomta az ujját a torkomon és hánytatott..
továbbá nem rémlik hogy de kabátom háta is hányásos volt
az előző vagyok. foyltatom elfelejtettem,
amikor anyámék hivtak, felvettem és elmotyogtam,hogy most nem tudok hazamenni,mert itt vagyok a parkba..és elhagytam a telefonom..én és a haverok azt keressük. Senki nem szólt,hogy ember a saját telefonod beszélsz. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!