Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kinek kell ilyen férfi? Van...

Kinek kell ilyen férfi? Van olyan aki találkozott a jelenséggel?

Figyelt kérdés

28 éves, kedves, szerény, barátságos, dolgozó ember. De. Egész fiatal kora óta chat randizik, online barátkozik, vadidegen lányoknak ír, hogy meg szeretné ismerni. Nem jár társaságba, nincs valódi élete, csak az interneten él. Egyszer nagy szerencséjére egy valódi lány beleszeret, akit sikerült megfűznie elbűvölő személyiségével, mert tényleg az. De a net-függőségét, az online ismerkedést tovább folytatja, mert nincsenek valódi barátai, és hát beszélgetni azért kell, és persze lányoknak írogat, mert velük könnyebb beszélgetni, elérhetőbbek. Virtuális barátnőivel soha nem találkozik, nem is akar. Valódi barátnőjét elhanyagolja, titkos chat-mániájáról mélyen hallgat, a telefonját dugdossa, sumákol. A lány szakít vele.

Mi kell hogy a srác megváltozzon? Egyáltalán meg kell-e változnia, van aki együtt tudna élni egy férfival, aki hobbit űz az ismerkedésből?

2013. jún. 25. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:

A csávó beteg, egyértelműen segítségre szorul. Ha ezt nem látja be saját maga is, akkor esélytelen.

Hasonlóval találkoztam, de mellé (és főleg) krónikus munkakerülő volt. Rokon... mi kikapcsoltuk nála a netet, így saját magának kellett fizetnie, a telefont is nyilván, ergo kénytelen dolgozni. Azóta is szeretné azt hinni, hogy népszerű és sok barátja van, de valójában alig van egy pár igazi. Viszont azóta legalább igazi emberekkel is érintkezik. Sajnos elviselhetetlen maradt. Részemről.

2013. jún. 25. 12:05
 2/7 anonim ***** válasza:

De miért beszélsz magadról E/3-ban ?!

Járj el sportolni... mitudomén... squasholni.. most csak írtam valamit, tehát a lényeg, hogy valódi kapcsolatot alakíts ki, ne ilyen internetes valamit, mert az sz@rt se ér.

2013. jún. 25. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Mivel E/3-ban írsz magadról, én is így válaszolok.

Szerintem nagyon megérné neki felkeresnie egy pszichológust. Úgy látom, ő maga is rájött már, hogy amit csinál, az nem normális. Ez nem élet, és minél tovább marad ebben az állapotban, annál jobban eluralkodik rajta a függőség és a beteges viselkedés. Ha tényleg szeretne egy kicsit élni is, és megtapasztalni a világot maga körül, akkor vagy szépen hátsón rúgja magát, felköti a nacit és kilép a világba, vagy ha egyedül nem megy neki, akkor felkeres egy szakembert. Nem szégyen segítséget kérni!

2013. jún. 25. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem kéne ilyen férfi. Mr. komplexus. Úgy összefoglalva.

22l

2013. jún. 25. 17:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt nem a srác írta magáról, hanem az az egyszem lány, senki nem ír ilyet magáról: "nagy szerencséjére egy valódi lány beleszeret, akit sikerült megfűznie elbűvölő személyiségével, mert tényleg az."

Szerintem hagyd.. bukta ez a srác, beteg a feje, hiába elbűvölő. Nem tudod megváltoztatni, sosem lenne társad az életben. Keress igazi férfit, akire felnézhetsz, aki tisztel, akire számíthatsz, ha baj van, akivel közös, VALÓDI barátaitok lehetnek, akikkel nyaralni jártok, nem ilyen netes fasságokba van beleborulva.

2013. jún. 25. 19:38
 6/7 anonim ***** válasza:

"A lány szakít vele.

Mi kell hogy a srác megváltozzon? Egyáltalán meg kell-e változnia, van aki együtt tudna élni egy férfival, aki hobbit űz az ismerkedésből?"

Ha 28 éves, akkor ez már megrögzült szokása, és nem fog tudni változtatni rajta. Lehet, hogy találkozik a valóságban olyan lánnyal, akinek a kedvéért megpróbál megváltozni, egy ideig visszafogja magát, de az első adandó alkalommal újrakezdi az ismerkedést.

Ő már annyira net-függő, hogy ez már káros szenvedélynek számít nála.

Ezzel egyetlen egy nő sem tud együtt élni, akinek fontos a férfia szerelme, és fontos a nyugalom maga körül.

Mi kell, hogy a srác megváltozzon? Ha attól nem változott meg, hogy a lány szakított vele, akkor neki fontosabban a virtuális barátnői, sajnos.

Mint ahogy előttem írták, keress magadhoz illő fiút, őt pedig felejtsd el.

2013. júl. 1. 09:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Saját magának fel kell ismernie, hogy meg kell változnia, és hogy az, amit tesz, túlzásba van víve. Ha ez nincs meg, akkor külső erő nem fog tudni rajta segíteni. Külső "válaszok" sem.

Mi a célja, mit szeretne elérni. Ilyen alapvető kérdéseken kellene elgondolkodnia, és aztán ehhez a célhoz rendelnie a tevékenységeit. Mi az, ami hozzájárul a céljához, és mi az ami nem. Ami nem, az innentől kezdve bizonyos mértékben akadály/figyelemelterelés lesz. Amíg képes szem előtt tartani a célját, és látja, hogy halad felé, addig ki fog tartani.

2013. júl. 1. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!