Mi a tanulsága lehet a magyar Erőss Zsolttal történteknek a mindennapok embere számára?
A 9. válaszoló vagyok. Igazából nekem Erőss Zsolt alakja akkor lett unszimpatikus amikor önként döntött az amputáció mellett. Ezt valahogy a józan ésszel nem tartom összeegyeztethetőnek. Volt egy használható lába amivel annyi gond volt, hogy nem tudta volna folytatni a hegymászást. Itt azért felhoznám a profi sportolók példáját amikor lábsérülés után abbahagyják az aktív sportot nem pedig amputáltatják a lábukat és beállnak a paralimpiai csapatba játszani. Ez a szokványos hozzáállás. A test és az élet fontosabb egy szórakozásnál, egy életformánál. Ahol a kettő értékaránya megfordul ott szerintem gondok vannak.
Szerintem a hasonlat tökéletes, hisz a hegymászás is sokak által elismert sport.
A legutóbbival egyetértve.Ő egy parasportoló volt.Amit elért
figyelemreméltó,de ahogy itt hagyta a környezetét,azzal mindent tönkretett.Több ésszel bőven sokáig folytathatta volna,és a gyerekeit is látja fejlődni.Persze ez úgy nem megy,ha állandóan a határokat feszegeti valaki.
Én nem tudom,a meghívott előadásokon is azt tanította"ha jön a szakadék akkor adjunk gázt"-érthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!