Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Meleg pasik, vagy a melegeket...

Meleg pasik, vagy a melegeket jól ismerő emberkék, mi az, amiről biztos fel lehet ismerni, hogy egy adott személy homoszexuális?

Figyelt kérdés
Nem a járása,mozdulatai miatt,hanem pl. azt mondják,hogy köztük sok az olyan,aki egy ujján több gyűrűt hord,vagy a hüvelykujján,stb!Ez egyébként igaz?Egy olyan meleg pasi,akinek a járásán,beszédstílusán nem látszik a dolog,nem hord rózsaszínt,na azok kb milyen ruhát hordanak?Sokat piperköcködnek?Pletyisebbek?
2013. jún. 22. 20:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a melegek piros boxert hordanak és seggig letolják a gatyájukat. Mert erről a másik meleg tudja, hogy ő is meleg. Bár az egyik heteró (szerintem nemteljesen O.o xD) osztálytársamon is piros boxer volt múltkor...
2013. jún. 24. 08:08
 12/16 A kérdező kommentje:
0.23-as,huh,ha nem mondod,nem is tudom!Én a HOMOSZEXUÁLISOKRA vagyok kiváncsi,nem a bisexekre!Utolsó,a rudis dolgot hallottad?
2013. jún. 24. 13:08
 13/16 anonim ***** válasza:

hát az lehet h nem stírölnek csajokat..

én sem nézegetem őket, de engem többet látnak csajokkal, mint pasikkal o:

szerintem, ha egy pasit bámul és nincs rajta semmi ronda.. na az már árulkodó lehet :DD

2013. jún. 24. 14:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha nem kirívóan öltözködik (bár rengeteg heteró lányosabban néz ki), akkor sehonnan sem lehet megmondani róla, hogy meleg-e vagy sem.
2013. jún. 24. 15:59
 15/16 moonlightsentinel ***** válasza:
100%

Egyetlen egy jel van, ahonnan ezt elég biztosan meg lehet tudni, viszont ehhez kell gyakorlat, és oda kell figyelni :D Ha pl. együtt vagytok és jön vele szemben egy helyes srác, akkor biztos, hogy meg fogja nézni, viszont ez általában csak egyetlenegy pillanat, egy szemvillanás, pláne akik titkolják, nagyon figyelnek arra, hogy ne derüljön ki. Szal ezt nem egyszerű észrevenni! Meg nyilván ennek lehet több oka is, hogy rápillant, de ha többször észreveszed nála helyes srácoknál, akkor szinte 100%, hogy meleg! Többször rájöttem már így dolgokra :P

18 meleg F

2013. jún. 30. 16:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Túl igényesek magukra,, csőnadrág elegens haj, minndig borotválkoznak, egyesek titkolják, ők nem beszélnek úgy egyesek "fiúsabbak", de úgy beszélnek másik férfi szemébe néznek sokszor (többször mint 2 hetero) mozgásuk, más csávó megbámulása, mozdulatok, stb.

Ezt az alapján írom, hogy van 2 meleg kollégám, ezt vettem rajtuk észre.

2015. febr. 8. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!