Mit tegyek, ha hajt a bosszú?
Próbálok rövid lenni.
16L vagyok. Ezek most nagy szavak lesznek, de nem hazudok: a cigányok tönkretették az életem. Bocsánat a megnevezésért és az "általánosításért"!(mielőtt még nekem esnétek..)
Nem folynék most bele, hogy mi volt, mert az hosszú lenne.
Szóval a fejembe vettem egy hülyeséget(és erről sem beszélnék, mert hülyének néznétek:D). Szóval ez mellett most kitartok, és ha ügyesen csinálom még jó is lesz(ha viszont elb@szom a rendőrségen kötök ki(nem, nem emberölés!:D))
Szóval már csak tényleg a lényeg:
Először a veszély iránti vágy miatt kezdtem el ezzel foglalkozni(még csak készülök, nem megy ez egyik napról a másikra) de így rádöbbentem, hogy nem csak a vágy, hanem a bosszú is hajt.
Apám gyűlöli a bosszút, de valahol megért, viszont nem akarok bekattanni és ennek a megszállottja lenni.
Mit lehet csinálni a bosszúval, ha engem olyan dologra "ösztönöz" ami nem helyes vagy nem a legjobb(bármennyire is tűnik annak, mert tudom, hogy lenne nem egy támogatóm)?
Bocsi, ha nehezen lehet megérteni..:)
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!