Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tehetnék fel valakit...

Hogy tehetnék fel valakit napiszarra?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy elbánt velem a volt pasim és szeretném elküldeni az egyik facebookos képét napiszarra, úgy, hogy megszerkesztem. Mennyi az esélye annak, hogy feljelent, vagy megtudja, hogy én voltam, lehetnek ennek jogi következményei, ha a facebookról töltött képét megszerkesztem? Szerintem megérdemelné, hogy feltegyem, de félek, hogy feljelent.

2013. máj. 25. 09:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha valaki feltett magáról egy képet az internetre, onnantól az ő felelősége ha bárki is csinál vele valamit. Napiszaron nem láttad már hányan ugatnak mailben hogy szedjék le a képet, feljelentések stb. Elmondom neked, a rendőrség azt is leszarta hogy apám minden nap verte anyám, gondolod hogy majd pont ez fogja őket izgatni? Azt meg ne kérdezd h meg e érdemelné mert nemtudom mit tett de, raktam már fel én kevesebbért is napiszarra embert, de én köcsög is vok :D
2013. máj. 25. 09:32
 2/2 A kérdező kommentje:
értem, valami jó kéne xD MONDJUK TRANSZFESZTITA LEGYEN xD szted?
2013. máj. 25. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!