Mit tegyek? 14f nagyon megtetszett eggy lany aki nagyon szep viszont csak 12 eves es ciki lenne ha eggy nallam kissebbel osszejonnek. Avonkivul nem is merek vele magyon beszelni mit tegyek ijenkor?
Figyelt kérdés
ahol en lek az ijen 14-15 eves sracok mind 14-15-16-17-eves lanyokkal jarnak
vagy ijen csajokkal letesitenekk eggyejszakas kapcsolatot
2013. jún. 3. 21:12
1/12 anonim válasza:
Értelmileg te vagy a fiatalabb, úgyhogy ne aggódj.
2/12 _Jessy_ válasza:
dikkte.... 18 leszel, akkor meg csorog majd a nyálad, mint... mint a mókus fenn a fán :)
3/12 anonim válasza:
elsö válaszolóval egyetértek....szerintem még sokan.
4/12 _Jessy_ válasza:
Első és harmadik: naheeeejjjjj
Az tény, hogy lelkileg a lányok korábban érnek, mint a fiúk, de ez nem a 14-15 éves, hanem a 18-20 éves korosztályra vonatkozik.
5/12 _Jessy_ válasza:
És még valami: az értelmi szint nem egyenlő a lelki érettséggel.
6/12 anonim válasza:
Viszont a kérdésből én leszűrtem a "lelki érettség" hiányát is.
7/12 anonim válasza:
Előbb talán a nyelvtankönyvvel kellene hosszútávú kapcsolatot létesítened.
Később még nagy hasznát vennéd.
8/12 anonim válasza:
Kérdező, ti nyelvtan és irodalom órán sakkoztok?
9/12 A kérdező kommentje:
de most pl eggy nallam nagyobb lannyal ossze tudok jonni.
akkor 13 voltam a csaj 16 (hogy hogy az emlitetthez nem merek vagy ha mgprobalok mind hujeseget beszelek)habarok,dadogok stb.ez meg nem fordult elo velem
2013. jún. 4. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!