Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon mit érezhetnek azok az...

Vajon mit érezhetnek azok az emberek, akik anno halálba szekálták azt az osztálytársukat, aki ma híres, vagy "csak" gazdag és sikeres lett?

Figyelt kérdés

Direkt név nélkül mondom ezt most el. Olvastam egy cikket egy napjainkban sokak által ismert ember gyerekkoráról (mivel a szeretet az szubjektív dolog, direkt azért nem azt használtam, de mindenki hallott róla legalább egyszer).Szóval neki a gyerekkorából olvastam, hogy valami rettenetesen kegyetlenül szívóztak vele nap mint nap az osztálytársai.

Napjainkban pedig gazdag sikeres, elismert ember. Azon gondolkodtam el, hogy annyit mondják ilyenkor, hogy " az élet majd visszaadja nekik a kölcsönt".

Szóval azt képzelem el, hogy anno az osztály legerősebb, legnagyobb szekálója, akiből végül nem lett semmi ül a tév előtt, és látja, hogy a gyerek, akit anno halálba szekált pl mert kisebb volt, mert elálltak a foga, vagy pont hogy a fogszabályzó miatt, vagy a pattanások végett stb,. Szóval Ő benne van a tévében, és szembesül vele, hogy a srác/lány szemmel láthatóan többre vitte mint ő maga.

Azon gondolkodom, hogy mikor ezzel szembesült vajon mi játszódhat le a fejében.

2013. máj. 23. 17:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez két módon játszódhat le a fejében: az egyik, hogy azért szekált régebben is, mert egy szerencsétlen volt már akkor is és nem volt jobb dolga, de megmaradt azon a szinten és a mai napig annyi esze maradt, ekkor szerintem még arra is tesz, hogy osztálytalálkozókra járjon, tvben látni az más, de szerintem nagy ívben tojik az egészre, elégedett magával, ő f@sza gyerek maradt a mai napig, már arra se emlékszik kit szekált, mert neki az csak egy hobbi volt. Másik verzió, hogy volt valami komplexusa és másokon vezette le suliban, de felnőtt, okosabb és érettebb lett és tudja, hogy amit tett, az nem volt túl szép és ezért igyekszik jó fej lenni, aztán ha olyat lát, akit szekált és mégis "nagyobb" ember lett, mint ő, akkor picit talán elszégyelli magát.
2013. máj. 24. 14:39
 12/13 anonim ***** válasza:
64%
És vajon mit érez az akit anno halálba szekáltak, és az általad említett "menők" többnyire apuka által menő vállalkozok vagy felsővezetők lettek? Mert ilyenre is van példa.
2013. máj. 26. 01:53
 13/13 anonim ***** válasza:
12, az egyik régi szekálóm ilyen lett. Apuka olajipari cégénél magas pozícióban van. Most hova sz.jak? Mit ért el saját erejéből? Semmit. Szánalmasnak tartom, hogy nem volt képes semmilyen egyéni gondolatot, ambíciót felmutatni, hanem szépen beült a papa által leporolt, kifényesített és párnázott székbe. Tegye. Én inkább élem a saját életem és álmaim, ha neki az apjáé is elég, akkor egészségére.
2013. máj. 26. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!