Mennyi az IQ-d?
Az én IQ-m kereken 90es. Kicsit szégyellem is magamat, mert az összes barátomnak valamivel több lett.
Itt a teszt:
nekem 70 lett:D
amúgy nem tudom, többször véletlen elnyomtam, de ugye gondolom a kifogás nem számít... érdekes, amúgy értelmes embernek tartom magamat, de ez van.
15L
77, de random betippteltem. 70 kérdésből áll egy IQ teszt abból 50 inkább tudásra alapszik, ráadásul nyelvtani szavak jelentésekre. Ha gondolkoztam volna talán jobb lett volna.
Amúgy 116 az IQ szintem.
A hivatalos mensa teszten néhány éve azt kaptam eredménynek, hogy 135+, ezen az online teszten viszont csak felmérgeltem magam, mert borzalmasan frusztrált az idő és nem tudtam koncentrálni. Ha egyben adták volna meg azt az X perc időt amit el lehet vele tölteni és nem feladatonként idegelnek ki az idő telésével, akkor valószínűleg nem nyomom ki mérgeben.
Az elején a nyelvi feladatokat pedig inkább tűntek műveltségi kérdéseknek, mint intelligencia tesztnek, szóval furcsa nekem ez az egész teszt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!