Én egy hímsoviniszta nő vagyok. Ez anynit tesz nállam ,hogy a férfiak a felsőbbrendűek. A nőknek ne csinlhassanak semmit aimt a férfiak igen, csak főzzenek, takaritanak meg iylenk, csak eszközök, buta értéktelen tárgyak. Én személy szeint gyűlölöm a női nemet, nyugodtan utáljatok érte, tudom rossz szokás, de ez van. Nem kéne létezniük, csak a férfiaknak.
Hisztiző, nyafizós, pletykás,flegmázó, idegesitő, kiplasztikázott, agyon sminkelt lények. Miadtuk iylen rossz a világ. A háboruk se lettek volna nélkülük. A férfiak fejletebbek sokkal a nőknél, hisz mindneki nőnek készűlt először az anya hasába ,csak a férfiak tovább fejlődtek.
Most mindneki utálhat engem, mert iylneket írtam, meg bele köthettek, mert nem tudok helyesen írni, de a kérdező kérdezte milyen egy ilyen lény, én válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!