Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen egy hímsoviniszta nő?

Milyen egy hímsoviniszta nő?

Figyelt kérdés
soviniszta,nő

2013. máj. 21. 16:21
1 2
 1/14 anonim válasza:

google a barátod :)

"hímsoviniszta: a nőkkel szemben előítéletekkel rendelkező, a nőket lenéző"

2013. máj. 21. 16:22
 2/14 A kérdező kommentje:
Volt már ilyen barátnőd?Ha igen,milyen kijelentéseket tesz?
2013. máj. 21. 16:22
 3/14 A kérdező kommentje:
Miben nyilvánul meg két barátnő között? Milyen kijelentéseket tesz?
2013. máj. 21. 16:23
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
Hímsoviniszta, aki valamilyen okból előítéletekkel tekint a nőkre. Nőben ez ritka, szerintem. Én egy picit úgy érzem, az vagyok, ha munkáról van szó. Szívesebben dolgozom együtt férfiakkal, kevesebb a pletyka, kiszámíthatóbbak és ezek nekem szimpatikusabb tulajdonságok. Ahol sok nő összejön, rengeteg a fúrás, hát mögött pletykálás, lenézés, megszólás. A férfiak egyszerűbbek, logikusabbak nekem, bár nő vagyok, de fiús.
2013. máj. 21. 16:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A SZEMÉLYES tapasztalapom az, hogy főleg a fiús anyukák ilyenek, legyen a gyerek kicsi, vagy akár már felnőtt. Belőlük lesznek azok a jó kis anyósok, akik zsigerből gyűlölnek minden nőt, akik a fiúk közelébe kerül.

(vagy akár a férjük közelébe)

2013. máj. 21. 16:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Én még ilyennel soha életemben nem találkoztam. Csak olyanokkal, akik nem fogadták el a saját nőiességüket, de attól még nem hímsoviniszták.
2013. máj. 21. 19:31
 7/14 female_superiority ***** válasza:
51%

Gondolom, mint az anyám.

Férfiruhában járt, férficipő, melegítő, férfipóló. Úgy is vieslkedett, mint egy férfi. Addig terjedt a nőiességről alkotott tudata, hogy ha látott egy szépen öltözött/sminkelt/bármilyen megnyilvánulásában Nőies Nőt, azonnal lek*rvázta, vagy lehülyep*csázta.

Fiúcipő, melegítőnadrág, fiúpóló, ebben jártam óvodába, iskolába, még egy kislányos topánkától is kirázta a hideg-szoknya nem is tudom mikor volt először rajtam, kábé 14-15 évesen.

Sosem felejtem el, egyszer filctollal kiszíneztük a körmeimet egy lány ovistársammal, erre jól leszidott, hogy "Nem kell királylányost játszani!" és lemosta. Ugyanígy jártam, amikor kábé kilenc évesen egy születésnapon játék(!)sminkkészlettel kifestett egy osztálytársam.

Aztán 12-13 évesen megszakadt az egész. Barátnőim lettek, akik mind "nőiesebbek" (inkább lányosabbak) voltak nálam-ez persze nem volt nehéz. Anyám persze csak tördelte a kezét, hogy "Nem kell feltűnősködni, még a végén megerőszakolnak", meg, hogy "Még a végén eladnak Ukrajnába k*rvának". Amikor 13 évesen fiúval láttak együtt, anyám meg persze csak tördelte a kezét, hogy "titokban fested magad, fiúkkal jársz, előbb-utóbb megvernek/megerőszakolnak".

Lassa elhidegültünk egymástól. Csak otthon laktam, velük ettem, de nemigen beszéltünk. Tanultam, dolgoztam a középiskola mellett, a magam pénzéből mentem szórakozni, magamnak vettem a cigit, a ruhákat, mindent. Így végre már kissé nőiesebb is tudtam lenni, bár a magassarkú valamiért továbbra is tilos volt. (Egyszer vettem 17 évesen a saját pénzemből, anyám sopánkodott, hogy "Ilyen hülye cipőben tipegni, minek felhívni magadra a figyelmet, a végén még eladnak k*rvának/megerőszakolnak [mindig ezzel a kettővel jött].)

Az olyan apróságokról nem is beszélve, minthogy a barátnőimtől tudtam meg, hogy mi az a menstruáció, mi az a betét, a tampon, mert az anyám sose mondta volna el, még jó, hogy időben szóltak, nem áztam át elsőre. Magamtól intéztem az első alkalomtól fogva, sosem érdekelte, hogy megvan-e már a lányának.

Egyszer felvettem kábé tíz évesen a melttartóját, zoknival kitömve (kíváncsiság), erre összeszidott és elrakta a melltartóját, mintha szégyellné, hogy van neki olyanja.

Aztán leérettségiztem és elmentem egyetemre. A végén aztán pár hónap múlva hazamentem, kémia szakon (!) hármasnál jobb átlagot hoztam, bőven a kettesnél alig jobb szakátlag felett, ösztöndíjas lettem. Úgy voltam vele talán kissé megenyhülnek. Az összes, ami érdekelte a "karmaim" voltak. Pár centi hosszú, szögletes végű, rózsaszín, szolid mintájú körmök, a saját pénzemből. Anyám sopánkodott (még magassarkú is volt rajtam, azért is imádott, de a körmöm volt a "kedvencük"), apám dühöngött egy sort.

Egy nap után elegem lett, "kimentem cigizni" és azóta nem láttam őket.

2013. máj. 22. 08:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Pl mint female_superiority, akinek nem elég a f.sz, hanem puncira is vágyik. :)
2013. máj. 22. 09:26
 9/14 female_superiority ***** válasza:
??
2013. máj. 22. 10:01
 10/14 anonim ***** válasza:
én mindig éreztem, hogy neked valami törés van az életedben, FS...
2013. máj. 24. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!