Nem lelek békét, mindentől ideges vagyok, bárhová megyek ordíthatnékom van. Mi ez?
Ha rád jön az ordíthatnék, akkor menj ki, és fuss pár kört a háztömb körül.
Mit gondoltál? Írsz egy mondatot, semmit nem tudunk rólad, és majd valaki megmondja neked a tutit, ami megold minden problémád?
Ilyen nem létezik. Ezt neked kell megoldani. És igen, könnyen lehet hogy szaksegítséggel.
Először is nézz szembe a valósággal. Nyugodj meg, keress valami csöndes helyet, ülj le vagy feküdj le. Próbálj nem gondolni semmire, aztán ha ez valamennyire sikerült próbáld a figyelmed magadba irányítani. Ne gondolj arra se, hogy ezzel el akarsz érni valamit, csak csináld. Eközben jönnek majd kellemetlen, nyugtalanító érzések, gondolatok, de ne foglalkozz velük, ne gondold tovább őket, csak hagyd, hogy elmenjenek, vagy maradjanak (előbb utóbb elmennek). Csináld addig, amíg meg nem nyugszol. Lehet hogy elsőre nem fog menni, de általában nem is szokott elsőre. Ha ezzel "megvagy" folytasd a dolgaidat, és ha újból előjönnek a nyugtalanító, rossz érzések, ne küzdj ellenük, csak tedd továbbra is a dolgod. Néha ezt a "gyakorlatot" amit fent írtam ismételd meg.
Mivel nekem ez jött be, ezt tudtam tanácsolni. Remélem megtalálod a békéd.
Lehet, hogy krónikus s3ggfejségben szenvedsz.
Valahogy vezesd le a feszkót. Verd meg a plüssmackód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!