Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te férfi vagy nő lenél inkább?

Te férfi vagy nő lenél inkább?

Figyelt kérdés

ha dönthetnél, szerinted melyiknek jobb lenni??

életkort és nemet (nem nemet) is írjatok

2013. máj. 17. 17:55
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

30

"én vagyok a hülye nő"-mondta a hülye nő, majd elégedetten távozott....

2013. máj. 18. 20:35
 32/45 anonim ***** válasza:
10%
female_superiority Elmehetnél már a pics@ba az off -aiddal együtt... Ha azt hiszed hogy a nők felsőbbredűek (ami egy kib@szott nagy f@szság és még szépen fejeztem ki magam még ha nem is látszik...) akkor örüljél magadnak csöndben, mert a kutya se kíváncsi rád. Biztos azt mutatja az eddigi eltelt pár ezer, pár tízezer év, hogy a nők felsőbrendűek (inkább azt mondanám, hogy fordítva, de akkor meg mindenki nekem esne úgy, hogy inkább egyenlő...). De, hogy ne csak off -oljak férfi vagyok és az is lennék.
2013. máj. 18. 21:35
 33/45 anonim ***** válasza:
26/N vagyok és nő lennék szerintem
2013. máj. 19. 11:33
 34/45 female_superiority ***** válasza:
67%

"Biztos azt mutatja az eddigi eltelt pár ezer, pár tízezer év, hogy a nők felsőbrendűek (inkább azt mondanám, hogy fordítva, de akkor meg mindenki nekem esne úgy, hogy inkább egyenlő...)"

Azt mutatja az elmúlt pár ezer év, hogy az egyedül a fizikai erőben jobb férfiak, hogyan csavarták ki a Nők kezéből az irányítást (kezdetben vala a Női Nem és a Matriarchátus), aztán, hogyan rettegtek attól, hogy visszatérünk és ezért hogyan nyomták/nyomják el, minden úton-múdon a Nőket ;-)

2013. máj. 19. 20:31
 35/45 A kérdező kommentje:

34

ezért mondom midig hogy nem szabad drogozni

2013. máj. 19. 21:19
 36/45 female_superiority ***** válasza:
87%
Sose drogoztam, alkoholt idõnként iszom, néha többet, mint kéne, de még az sem jellemzõ.
2013. máj. 19. 23:29
 37/45 female_superiority ***** válasza:
87%
etve Hollandiában már szívtam füvet (egyszer) de nem jött be.
2013. máj. 19. 23:31
 38/45 A kérdező kommentje:

látom az igazi feministák mindent komolyan vesznek, talán ezért hiszel ilyen hülyeségeket

olvasd el, megváltozik az életed:

[link]

[link]

2013. máj. 20. 12:42
 39/45 Alaque ***** válasza:
100%
Nekem tök mindegy. Ha nőnek születtem volna, akkor sem lennék kétségbeesve. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei, hátrányai, meg kell tanulnunk együtt élni velük, esetenként rájátszani, kihasználni ezeket. Ma már nincs túl nagy jelentősége, hogy ki férfi és ki nő, inkább örülnünk kéne, hogy bármilyen hivatást választhatnak, és maradéktalanul elláthatnak mindkét nem képviselői.
2013. máj. 20. 14:18
 40/45 female_superiority ***** válasza:
53%
Nem vagyok feminista...
2013. máj. 21. 12:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!