Van összefüggés a falun felnőtt fiatalok arca, vonásai és a városban felnőtt fiatalok arca között?
Komolyan megfigyeltem, hogy aki falun nőtt fel, egyszerűen más az arcuk, gondterheltebb, komolyabb, csúnyácskább, nem is tudom olyan népiesebb, pl. mintha reklámot forgatnánk a magyar kultúráról, akkor biztos őt raknám be, mert látszik rajta, hogy olyan igazi magyar.
Ezzel szemben a városi gyerekek, és 20-on évesek is, teljesen más arcvonásokkal rendelkeznek. Kisimultabbak, tisztább az arcuk, helyesebbek, sokan ugye a lányok közül európai és világszínvonalú modellek is lehetnének.
És nem a hajviseletre, és a sminkre gondolok...
Egyszerűen mag az arc. Enny9it számít, hogy egy városi magabiztosabb, többet látott a világból, megkapja,ami kell neki, és látszatra elégedett?
Míg falun csak sóvárognak ez után, meg amúgy is sok a ház körüli teendő stb.
Vagy arra gondoltam, hogy más testű, túletetett fiatalok a városiak, meg a mesterséges adalékok a kajában stb. és ez hosszú távon kialakít, egy más fajta külsőt.
Míg falun csak természetes táplálékot esznek, csecsemő koruk óta és ők így természetesebb külsővel rendelkeznek, mégha kicsit csúnyácskább is. Plusz ők valószínű mindigis kevesebb táplálékot kaptak, így nem lettek ilyen túlfejlett szép emberek, hanem csak átlagosak.
Nem akarok senkit megbántani, de egyszerűen foglalkoztat a téma.
Nekem ez akkor tűnt fel először, amikor 14 évesen meg kellett tanulnom tömegközlekedni a gimi miatt. Valójában csak azt vettem észre, hogy arrafelé sokkal jobb pasik vannak, mint a faluban :D
Szerintem az oka ennek az, hogy a falu kirekeszti azt, aki felvállalja a saját nézeteit, aki hagyja kibontakozni a saját stílusát. Nem szeretik, ha valaki más, mint a többiek. A városban az emberek toleránsabbak, egyediségre törekszenek. Így aztán a falusiak arca sokkal gondterheltebb, mert sosem lehetnek igazán azok, akik akarnának lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!