Miért van ez a mai világban?
Miért van az h az öreg emberek (50 minimum és 60 év afölöttiek) egyszerűen szemetek???Minden nap a tömegközlekedésen tűröm h beszól vagy akár ellök esetleg belém öklelnek ha nem férnek el egy 3 méter széles helyen :D.Nem értem miért futnak a troli végéből egy kétszemélyes helyért a troli elejébe h a külső részre leüljenek.Ennyire undorodnak a fiataloktól h még beülni se engedik magukat melléjük? Na meg amikor visznek 3 szatyrot nem hogy a lábuk közé tennék le a földre nem nem, külön a belső ülésre teszik h többen álljanak. Elhiszem hogy az öregeknek nehéz múltjuk lehetett de nem kell le qvázni a másikat mert helyet adott a lépcsőn vagy megpróbált segíteni mert már félig bef*sott úgy járt...
Nem értem miért...Miért...
A helyes megnevezésük: nyuggerek
Sajnos rengeteg van belőlük szintem mindenhol, és nem lehet mit kezdeni velük...
áh olyannal is találkoztam :D Lelöktem a buszról mondván:
Neked a földön a helyed ha ekkora hülye vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!