Mi az, amit nagyon-nagyon irigyeltek? Amiért bármit megadnátok?
Figyelt kérdés
Én a nagy családot, sok gyerekkel.2012. szept. 18. 17:52
21/29 anonim válasza:
Őszinte barátokat, akik nem vernek át, és nem használnak ki.
22/29 anonim válasza:
Igen őszinte igaz barátokra Én is vágyom.
23/29 anonim válasza:
Bárcsak úgy néznék ki, mint Allison Harvard, olyan hangom lenne mint Lady GaGának, és bárcsak lenne egy szuper pasim :'|
24/29 anonim válasza:
A jóképű férfiakat, akikre rámosolyognak és szóba állnak a mai nők:(
25/29 anonim válasza:
Bármit megadnék azért ha sokkal bátrabb lennék és vmi nagy tudás birtokosa. Néha elgondolkozom h bárcsak tudnám mindazt amit "Ő" .
26/29 anonim válasza:
Utálok irigy lenni!
De néha olyan irigy vagyok azokra az emberekre akik egy jómódú családba születtek és látszólag nem küzdenek semmi problémával csak elteniszezgetnek és vásárolgatnak aztán később nyilván elhelyezkedési problémával sem küzdenek mert vagy átveszik a családi vállalkozást vagy a szülei berakják egy jó helyre, vagy elindíthatja a saját vállalkozását.
27/29 anonim válasza:
20!
Bárki megszerezheti azt, amit nagyon akar. Az akarat erős dolog. :)
28/29 Tojasleves válasza:
27!
Közhelyekből is van elég....
29/29 anonim válasza:
Akik szépek és külsőre semmi hibájuk nincs, akiknek szép erős dús hajuk van és akik karizmatikusak és szép a mosolyuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!