A biológia tanárnőm helyében megadnátok- e az 5-öst év végén? Mondom a jegyeimet: 5 4 5 5 3 4 5 5 Egyébként ezen múlik a kitűnő bizonyítványom, szóval.
Figyelt kérdés
Az órai teljesítményem egész jó: sokat jelentezem, mindig hozzá tudok szólni az anyaghoz. Köszönöm a válaszokat!2011. máj. 13. 16:51
2/11 anonim válasza:
Meg, biztos meg, ha ezen múlik a kitünőd, a többi tanártól is eséllyel nyomás alá kerülhet, ha mégannyira kekec is.
3/11 anonim válasza:
Ha jóindulatú, akkor megadja. Pedig ez inkább négyes.
4/11 anonim válasza:
Nekem a kémia tanárom úgy csinálta a zárást ,hogy megnézte a jegyeket és ami elütött a többitől azt nem vette figyelembe
pl ,ha van 4 jegyed ami 1 1 1 5 akkor buktál ,de 5 5 5 1 nél simán megvolt az ötös.Mindenki hibázott és hibázik.
Lényegében igen megadnám hiszen szorgalmas voltál amikor 3 mas volt akkor kicsit elkalandoztál és nem sikerült ,de átlagban megvan az 5.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. máj. 13. 17:34
6/11 anonim válasza:
Én feleltetnélek, de azért nem kéne vért izzadnod, csak egy kicsit teperni az ötösért.
7/11 A kérdező kommentje:
Igen, egyébként fogok is felelni, és majd megírom, hogy hogyan sikerült.
2011. máj. 13. 19:54
9/11 anonim válasza:
Én állj elé, mondd meg, hogy ezen műlik a kitűnőm, amit nagyon szeretnél, és kérd meg, hogy adja meg a lehetőséget, hogy elérjed azt. Kérdezd meg, hogy mit kell ehhez tenned.
Ha mást nem is, ezt tutira becsülni fogja benned, és lehet, hogy ezzel kiváltasz benne valami szimpátiát.
Nem kell besz@rni, veszíteni nincs mit.
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm... :)
2011. máj. 15. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!