Hogyan lehet tanulni Irodalom dolgozat ra biológia dolgozatra és Töri témazáróra?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 13:10
1/9 haggyámán válasza:
Én a törire 'tanultam' ezek közül. Annyiból állt, hogy órán figyeltem, és jegyzeteltem, amikor hazaértem, a számítógépre jegyzettömbbe kiírtam a szerintem a fontos dolgokat. Utána kinyomtattam, 3-szor átolvastam, és 4-5-ös témazárókat írtam.
2/9 anonim válasza:
Erre való a puskaXD.Én lazán megoldok napi 3 dogát akár:É
3/9 haggyámán válasza:
Nem éri meg puskázni ezekből a tantárgyakból.
4/9 anonim válasza:
De amikor egy napon van 3 tz d...akkor igen:D
5/9 haggyámán válasza:
Akkor se. Egy héttel előre szólnak a tanárok jobb esetben. Mindegyik előtt. Szépen le kell ülni, és egy kicsit hagyni kell a CoD4-et, a barátot/barátnőt és a Facebookot is.
6/9 anonim válasza:
Igen akkor ha előtte egy héttel...de ha előtte egy nappal az úgy már nem ugyanaz...
7/9 haggyámán válasza:
De a tanárok nem egy nappal a témazáró előtt szoktak szólni. Azt hiszem egy héttel előre be _kell_ jelenteniük. Meg ha jól emlékszem (legalábbis nálunk ez volt), egy nap csak 2 témazáró íratható. De ez már nem biztos.
8/9 anonim válasza:
Hát akkor ugylátom nálunk nincs megszabva...
9/9 anonim válasza:
Az előzőt egykicst megcáfolnám, hogy egy héttel előre kell bejelentenie..Nekem ma szólt a tanár, hogy holnap megírom a töri TZ-met, és most gőzöm sincs mit csinálja, mert a törihez még egy hangya is jobban ért mint én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!