Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Legerkölcstelenebb dolog?

Legerkölcstelenebb dolog?

Figyelt kérdés
Mi volt a legerkölcstelenebb dolog, amit megtettek veletek,(lehet ez árulás, érzelmi szadizmus, féle vezetés, manipuláció stb) és hogyan reagáltatok?
ma 13:07
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Manipuláció.

"Majd én segítek"-be bugyolált önös érdek.

A túlzott segítéssel meg életképtelenné tett. De akkor neki legalább jó volt, mert meggyőzhette magát, hogy ő milyen kis tündér, meg milyen önzetlen.

Magával játszik, csak más is sz*p miatta.

ma 13:22
 2/8 anonim válasza:
73%
Egy volt barátnőm megcsalt egy kedves "barátommal". Emiatt mentünk szét, de a lány csak vetített nekem valami hülyeséget, hogy miért szakít. Egyikük sem mondta el, hogy mi van. Azzal a kedves "barátommal" továbbra is tartottuk a kapcsolatot, összeültünk sörözni, meg ilyenek... és nem mondta, hogy mi a helyzet. Egyszer csak úgy elkezdett eltűnni az életemből. Úgy voltam vele, hogy hát oké. Az eltűnése után kb 1,5 évvel derült az ki, hogy miről is van szó (egyikük sem mondta addig persze). Rákérdeztem a volt barátnőmnél, hogy tényleg így volt-e... azt mondta igen. Mondom miért nem mondtad már az elején? (Sok szenvedéstől megkímélt volna... sokáig magam hibáztattam.) Annyit mondott, hogy azért nem, mert nem kérdeztem. ... Honnan tudtam volna, miért kellett volna kérdeznem? :D Nem is feltételeztem egyikükről sem.
ma 13:37
 3/8 anonim válasza:
59%
A reakcióm az volt, hogy évek óta ki vannak zárva az életemből. Mi mást tudnék csinálni? Akkor valószínűleg kivertem volna a balhét, amikor friss volt a dolog. De így, hogy évekkel azután tudtam meg, hogy szétmentünk... meg az, hogy erről tudomást szereztem is már évekkel ezelőtt volt... így kit érdekel. Ki kell őket zárni az életemből és kész.
ma 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Sokáig családot szeretett volna, úgy tűnt hasonlóak az álmaink, céljaink.

Babánk 2 hónapos korában bukott le, hogy csal. Később el is hagyott a nőért, majd visszakönyörögte magát (én valóban újra szerettem volna kezdeni) és újra elhagyott.

Azt hiszem soha nem csalódtam még akkorát emberben, mint benne. Azt éreztem sokáig, hogy az egész házasság hazugságon alapult. Így hogyan válassz körültekintően párt, amikor egyik napról a másikra elhagy valaki szó szerint minden előjel nélkül?

Hónapokig padlón voltam, már jól vagyunk a fiammal.

ma 14:18
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 vagyok, amúgy már örülök annak, hogy olyan hamar kiderültek a dolgok.
ma 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
4: Én ebben a szituban magamban is csalódtam volna, hogy miért hagytam neki megint.
ma 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:
83%

6

Rúgjál belé meg te is.

ma 15:34
 8/8 anonim ***** válasza:
60%

#7 nem lep meg, amikor szétmentünk az emberek körülöttem szó szerint éheztek a balhéra és ha egy kicsit is jobban éreztem magam, már taszítottak is vissza a mélybe.

Fogalmuk sem volt, mit érzek valójában, mert lehetőségem nem volt elmondani, ugyanis ha valaki meg is kérdezte, azonnal azt kezdte el habzó szájjal magyarázni, hogy mit kellene éreznem.

Inkább azért csalódtam magamban, hogy ezt hagytam az embereknek.

ma 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!