Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz,hogy normál alkatú férfiként csak az extrém kövér nők vonzanak és szépnek tartom őket?
Figyelt kérdés
Ha választanom kellene manöken alkatú és rendkívül kövér nő között,az utóbbit választanám.Tudom,hogy ez furcsa a legtöbb ember számára,de ilyen az ízlésem.Imádom a hatalmas,minél nagyobb idomokat.ma 09:40
2/13 anonim válasza:
Nekem is csak a husis lányok tetszenek. Van combja, van hasa.
3/13 A kérdező kommentje:
Nekem a nagyon husisak jönnek be.Hatalmas,lógós poci,óriási, ringó popsi.Minél nagyobb,annál szebb,izgatóbb!
ma 09:52
4/13 anonim válasza:
Szerintem ez nem gáz. Nekem is a nagyobb darab nők jönnek be, pedig 70 kg ha vagyok. A haverjaim mindig kiröhögnek, de nem tudom megmagyarázni, hogy miért, a sovány, elől deszka hátul léc lányok egyszerűen képtelenek bennem bármit megmozdítani.
5/13 A kérdező kommentje:
Ugyanígy vagyok.Egy sovány nő egyáltalán nem indít be.Viszont ha meglátok egy rendkívül kövér nőt,legszívesebben azonnal leszólítanám.
ma 09:59
6/13 anonim 

válasza:

Nekem is ők tetszenek, nem gondolkozom rajta miért.
7/13 A kérdező kommentje:
Ti is nehezen találtok ekkora nőt?/150-200 kg-os/ Vagy csak nekem sikerül nehezen?
ma 10:18
10/13 anonim válasza:
9# Szerinted. De nem te döntöd el, hanem a társadalom. Ha nagy arányban mondják azt, hogy ez még normális szerintük, akkor az lesz. Amikor megkérdeznek egy pedofilt, hogy ugyan miért izgul pont a gyerekekre, és azt válaszolja nem tudja, nem tudja megmagyarázni. Azt mondjuk rá beteges, de ki dönti el, hogy tényleg az, mi alapján az, hol a határ? Tényleg az. Mert a társadalom nagy része annak ítéli, így nem elfogadott. Szerencsére. Azért a husi lányokat még lehet szeretni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!