Hogyan kell az életben boldogulni? Tegnap egy drága (több milliós) termékkel kapcsolatban kellett volna support. A 10. (valóban a 10. nem kerekítés) telefonszámon kaptam érdemleges választ (azért előtte közölték, hogy hazudok)
Ikerházban villanyszerelési munkát rendeltem. A villanyszerelők lerombolták a szomszéd homlokzatát. A vésővel igen nagyvonalúan bántak. A faláttörések is bőven nagyvonalúak, a csövek mellett ki lehet nyúlni. (Nagyon ismert pest megyei cég, akiknek 20 éve dolgozom)
Csatorna tisztítást rendeltem. Az első "szakember" egy napot maszturbált a feladaton, majd fizetés nélkül távozott. A részleges dugulásból legalább teljeset csinált.
A második részben kitakarította, de közölte, hogy a vállalási ár 10 m-re vonatkozik. 12 méteren volt a dugulás. A két tisztító akna közötti távolság 10 m
Amióta kertesben lakom, ha szakembert hívtam (mindegy milyen ajánlással, komoly referenciákkal, olcsón vagy drágán) még csak kárt csinált.
Az autószerelő képzést elvégeztem, mert az olcsó alap autómat sem voltam képes elfogadható (nem jó! elfogadható!) minőségben szervizeltetni. A képzés színvonaláról talán valamit mond, hogy az egyik autót, amin tanultunk egy kolléga OT vizsgára akarta vinni, de az iskola nem adhatta el.
A nejemet az orvosai egyszerűen megölték. Az, hogy melyik intézet, melyik orvos, azt nem írhatom le, mert hitelrontás az, hogy megölték, természetesen nem probléma.

Kérlek konkretizáld.
De komolyan.
Ismerem magam. Nem tudom, hogy jön ide, de agyturkászhoz is járok. Ő is mond olyanokat, hogy ezt mindenkivel megcsinálják. Amikor visszakérdezek, hogy vele utoljára mikor, akkor elhallgat...

Amely esetben tudod bizonyítani az igazad, ott megtenni a feljelentést a rendőrségen.
"A nejemet az orvosai egyszerűen megölték. Az, hogy melyik intézet, melyik orvos, azt nem írhatom le, mert hitelrontás az, hogy megölték, természetesen nem probléma."
Feljelentés megtörtént ez esetben vagy csak elkullogtál füled farkad behúzva?

8. Te valami hivatásos megsértődő vagy, aki mások helyett sértődik meg a gyakorin?
Lehet itt hisztizni, nem nekem van dolgom a hisztivel. Lehet itt autószerelő tanfolyamot is végzni, mert senki munkája nem tetszik. De emögött óriási önbizalom és bizalomhiány van. Ami terápiában oldódik.

Nyolcas, nem beszóltam, hanem enyhén szólva is hihetetlen, hogy az égvilágon minden ember, szakember, orvos, villanyszerelő stb is idióta.
Persze, ezt nekem nem magyarázza be senki. Inkább a kérdező életképtelen, amiről viszont nem kispista tehet, hanem kizárólag a kérdező maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!