Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kell az életben boldogu...

Hogyan kell az életben boldogulni? Tegnap egy drága (több milliós) termékkel kapcsolatban kellett volna support. A 10. (valóban a 10. nem kerekítés) telefonszámon kaptam érdemleges választ (azért előtte közölték, hogy hazudok)

Figyelt kérdés

Ikerházban villanyszerelési munkát rendeltem. A villanyszerelők lerombolták a szomszéd homlokzatát. A vésővel igen nagyvonalúan bántak. A faláttörések is bőven nagyvonalúak, a csövek mellett ki lehet nyúlni. (Nagyon ismert pest megyei cég, akiknek 20 éve dolgozom)

Csatorna tisztítást rendeltem. Az első "szakember" egy napot maszturbált a feladaton, majd fizetés nélkül távozott. A részleges dugulásból legalább teljeset csinált.

A második részben kitakarította, de közölte, hogy a vállalási ár 10 m-re vonatkozik. 12 méteren volt a dugulás. A két tisztító akna közötti távolság 10 m

Amióta kertesben lakom, ha szakembert hívtam (mindegy milyen ajánlással, komoly referenciákkal, olcsón vagy drágán) még csak kárt csinált.

Az autószerelő képzést elvégeztem, mert az olcsó alap autómat sem voltam képes elfogadható (nem jó! elfogadható!) minőségben szervizeltetni. A képzés színvonaláról talán valamit mond, hogy az egyik autót, amin tanultunk egy kolléga OT vizsgára akarta vinni, de az iskola nem adhatta el.

A nejemet az orvosai egyszerűen megölték. Az, hogy melyik intézet, melyik orvos, azt nem írhatom le, mert hitelrontás az, hogy megölték, természetesen nem probléma.

ma 13:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Legelőször egy hosszútávú önismereti és pszichoterápiás munka, traumafeldolgozás. Addig semmi nem leszel. De komolyan.
ma 14:01
 2/17 A kérdező kommentje:

Kérlek konkretizáld.

De komolyan.

Ismerem magam. Nem tudom, hogy jön ide, de agyturkászhoz is járok. Ő is mond olyanokat, hogy ezt mindenkivel megcsinálják. Amikor visszakérdezek, hogy vele utoljára mikor, akkor elhallgat...

ma 14:03
 3/17 anonim ***** válasza:
31%

Amely esetben tudod bizonyítani az igazad, ott megtenni a feljelentést a rendőrségen.

"A nejemet az orvosai egyszerűen megölték. Az, hogy melyik intézet, melyik orvos, azt nem írhatom le, mert hitelrontás az, hogy megölték, természetesen nem probléma."

Feljelentés megtörtént ez esetben vagy csak elkullogtál füled farkad behúzva?

ma 14:04
 4/17 A kérdező kommentje:
Két ügyvéddel konzultáltam. Mindketten azt mondták, hogy kár a gőzért. Az orvos saját munkatársai fogják elbírálni az esetet. Nem fognak ellene vallani. Az egyik az kimondottan ilyen ügyekre szakosodott.
ma 14:08
 5/17 anonim ***** válasza:
73%
Aha, szóval mindenki hülye, csak te nem. Bocs, amiért nem hiszem el 😂
ma 14:34
 6/17 anonim ***** válasza:
32%
Őszinte részvétem a feleséged miatt. Amióta orvosokkal dolgozom együtt, azóta egyszerűen megdöbbent, hogy némelyik mennyire felelőtlen, lekezelő és alkalmatlan arra, amit csinál. Régebben felnéztem rájuk, mióta velük dolgozom, nagyon kevés orvosról van jó véleményem. Van köztük olyan, akit már többször elítéltek, mégis újra és újra praktizálhat. De amíg ilyen szintű orvoshiány van az országban, ez változni nem fog, legalábbis jó irányba biztosan nem.
ma 14:37
 7/17 anonim ***** válasza:
Konkretizáltam. Szövegértéssel kezdődne az élet.
 8/17 anonim ***** válasza:
3%
#5 Miért kell ennyire gyökérnek lenni? Nincs elég baja, még te is belerúgsz?
 9/17 anonim ***** válasza:
33%

8. Te valami hivatásos megsértődő vagy, aki mások helyett sértődik meg a gyakorin?

Lehet itt hisztizni, nem nekem van dolgom a hisztivel. Lehet itt autószerelő tanfolyamot is végzni, mert senki munkája nem tetszik. De emögött óriási önbizalom és bizalomhiány van. Ami terápiában oldódik.

ma 14:43
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyolcas, nem beszóltam, hanem enyhén szólva is hihetetlen, hogy az égvilágon minden ember, szakember, orvos, villanyszerelő stb is idióta.

Persze, ezt nekem nem magyarázza be senki. Inkább a kérdező életképtelen, amiről viszont nem kispista tehet, hanem kizárólag a kérdező maga.

ma 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!