Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Előfordult már ilyen?

Angelo99 kérdése:

Előfordult már ilyen?

Figyelt kérdés
szerintetek követett el valaki már öngyilkosságot azért mert valamit nem tudo megvenni ami nagyon tetszet neki mondjuk elvitte valaki vagy nem tud érte menni, nem mer és ezért lesz öngyilkos?
tegnap 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez értelmetlen, sehova nem vivő kérdés.
tegnap 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne csinálj butaságot, Angelo! Meg lesz az a delfines szobor előbb-utóbb, ne add fel!!!

Nekem is volt olyan, hogy valamit nagyon akartam és épp az orrom előtt vette meg valaki más. Nagyon szomorú lettem emiatt. Jó sokat kellett várni rá, de egyszer csak véletlenül 5 év múlva megláttam egy piacon egy pont ugyanolyat és gyorsan meg is vettem. Úgyhogy végülis sikerült megszereznem, csak sokáig kellett rá várnom.

Nehogy öngyi legyél egy szobor miatt, te! Annyit nem ér az a szobor! Előbb-utóbb úgy is sikerül majd megszerezni valahogy! Ne add fel!

Mi itt már mindannyian nagyon szorítunk neked, hogy sikerüljön megvenned! Meg lesz az neked, nyugi! :D

tegnap 21:12
 3/4 A kérdező kommentje:
de ez egyedi szobor egyébként nem csak ez véget lennék önygilkos minden este ugy fekszem le ne is keljek fel többket okai az hogy rosz gondolataim vank rosz előérzeteim.Pld olyan szétmarcangolnak a kutyák vagy kilöknek az balkon és nem is halok meg rögtön hanem kinok kinjat éllem át tehát azt érzem kínlódás vár rám nem tudom miért érzem ez miért vannk rosz gondolataim egy ok ez lenne amiért legszivesebben lefeküdnék és fel sem klenék többet nem csak delfin szobor egy csak rááadás az meg egy külön fejezet akarod írok róla csak kiváncsi vagyok emberek véleményére....
tegnap 21:16
 4/4 A kérdező kommentje:
huh :::::::::::::::::::::::::::helyesírási hibák....... meg kellene próbálnom inkább lassan írni ha kiváncsi vagy rá írjad írjatok privátban.............
tegnap 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!