Ha valaki a te döntésedből csak a haverod lehet, szóval próbál "barátként" kezeleni, viszont az előfordulhat e, hogy szándékosan el akarja rontani más szerelmi kapcsolataid?
Figyelt kérdés
Mik a jelek vagy honnan tudjam biztosan, hogy nem képzelődöm?
23,N
ma 15:13
1/5 anonim válasza:
Igen pl hátad mögött pas pasiknak lejárat vagy kibeszél.
2/5 anonim válasza:
Minden erzes ervenyes.
Feltekenykedik, rossz hireded kelti, ragalmaz, valotlansagokat terjeszt rolad es neked is, masokrol.
Szerintem kuka az ilyen figura, nem, hogy meg barat...! :-O :-D :-/
3/5 A kérdező kommentje:
De nincsenek barátai, szóval nem tud rólam pletyizni másoknak. Próbálom kimozdítani az egérlyukból, de neki ott jobb.
ma 15:28
4/5 anonim válasza:
Akkor feltekeny mindenkire es ellenuk dogozik. Le akar beszelni mas pasikrol.
5/5 A kérdező kommentje:
Lebeszél minden férfiról, akivel randizok vagy randiztam. Azt nem tudom, hogy féltékeny e, mivel nem látok rajta olyan érzelmet az arcán.
Diagnosztizált borderline férfi, lehet mégis? Csak a tüneteket nagyon ritkán látom rajta. Vagy csak nem mutatja. Fogalmam sincs, viszont igyekszem csoportot keresni neki, hogy találjon új barátokat - engem már kezd lehúzni teljesen.
ma 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!