Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki a te döntésedből...

Ha valaki a te döntésedből csak a haverod lehet, szóval próbál "barátként" kezeleni, viszont az előfordulhat e, hogy szándékosan el akarja rontani más szerelmi kapcsolataid?

Figyelt kérdés

Mik a jelek vagy honnan tudjam biztosan, hogy nem képzelődöm?

23,N

jan. 15. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Igen pl hátad mögött pas pasiknak lejárat vagy kibeszél.
jan. 15. 15:26
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Minden erzes ervenyes.

Feltekenykedik, rossz hireded kelti, ragalmaz, valotlansagokat terjeszt rolad es neked is, masokrol.

Szerintem kuka az ilyen figura, nem, hogy meg barat...! :-O :-D :-/

jan. 15. 15:27
 3/6 A kérdező kommentje:
De nincsenek barátai, szóval nem tud rólam pletyizni másoknak. Próbálom kimozdítani az egérlyukból, de neki ott jobb.
jan. 15. 15:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor feltekeny mindenkire es ellenuk dogozik. Le akar beszelni mas pasikrol.
jan. 15. 15:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Lebeszél minden férfiról, akivel randizok vagy randiztam. Azt nem tudom, hogy féltékeny e, mivel nem látok rajta olyan érzelmet az arcán.

Diagnosztizált borderline férfi, lehet mégis? Csak a tüneteket nagyon ritkán látom rajta. Vagy csak nem mutatja. Fogalmam sincs, viszont igyekszem csoportot keresni neki, hogy találjon új barátokat - engem már kezd lehúzni teljesen.

jan. 15. 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
El kell engedni, mint barát. Ennek a kapcsolatnak semmi értelme. Ő szerelmes beléd, ezért nem tud barátként nézni rád. Ha neki ilyen érzései vannak feléd, akkor az nem fog elmúlni csak azért, mert te nem akarod. Illetve pont emiatt nem tud támogatni az ismerkedésekben és a randikban. Te is tudod, hogy ez így nem barátság.
jan. 15. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!