Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mióta él köztünk ennyi féreg/p...

Mióta él köztünk ennyi féreg/pondró szociopata ember? Ez magyar jelenség vagy máshol is ilyenek az emberek? (facebook komment)

Figyelt kérdés

Az alábbi cikkhez csatolom szigorúan cenzúrázva nehogy megsértsem annak a senkiházinak a személyiségi jogait (mert mindig az ilyeneknek vannak jogai) aki bekommentelt fb-on egy halálos balesetről szóló cikk alá (amiben egy fiatal exkézilabdás lány halt meg autóbalesetben).

[link]

Ez pedig a komment (legutolsó a lényeg):

[link]

Esküszöm ennyire nem húztam fel magam az utóbbi időben!

Akkor van egy másik vénasszony aki rendszeresen bekommentel ostoba vallásos képekkel megspékelt vallásos imádságokat tragédiákról szóló cikkek alá szintén facebook-on egyértelmű provokáció céljából.

Az a durva, hogy ezek köztünk élnek nap mint nap.

Két kérdésem lenne:

* Ez az undorító, katasztrófaperverz, szociopata, nárcisztikus viselkedés leginkább magyar sajátosság?

* Ha nem akkor milyen közegben/életvitellel tudnék leélni egy életet, hogy soha egy percre se kerüljek kapcsolatba ilyen emberekkel?

tegnap 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
20%

Tényleg ennyire ostoba vagy, vagy csak...

Ja nem, ezt már nem lehet megjásztani.

tegnap 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem a legértelmesebb emberek szoktak kommentelni.
tegnap 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
Mondjuk az ilyen poszt is durva problémákra utal.
tegnap 21:09
 4/5 A kérdező kommentje:
#3: Miért is? Kifejtenéd mi a probléma? Vagy magadra ismertél...?
tegnap 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez 1 nagyon jó kérdés..ezek fizetett írnokok.Orbán írnokai.minden politika amit latsz magad korul.1 rendszer.ez a mostani rendszer.es nezd meg kik iranyítjak..ugye dereng vmi már..Ez a céljuk a morál lesullyesztese ossze ugrasztjak a nepet elbutitjak az embereket..es kozben ellopnak mindent amikor nem figyelnek..erted mar..emlekszem milyen szép eletunk volt orban elott mindenki szerette becsulte tisztelte egymast..aztan jott orban es bemondta a tv be áruld be a szomszédod !feketézik!meglopja az államot!es masnap kimentem es mar az idill civakodasba ment át( es hallottam h mondja te feketezel veszekedtek... )es csak én láttam ezt az okát senki más sok mast is látok.eleg bonyolultnak tunik de nem az..hidd el.
tegnap 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!