Sokan visszamaradottnak tartják azokat az embereket,
akiknek nem tetszik a tetoválás?
Figyelt kérdés
Én azt látom ez ilyen alap kezd lenni és az a fura, ha valakinek nincs. A tetováltak felvilágosultnak tartják magukat és úgy veszik, akinek nincs, az nem tudja vagy meri magát szabadon kifejezni. Pedig más módja is van, annak, hogy valaki különleges legyen, pl van műveltsége, nem csak ezzel lehet kitűnni.
Nekem tetszik de nem érdekel hogy másnak tetszik e?
ma 14:00
2/13 anonim válasza:
Én inkább megforditanám soha senkit nem láttam leszólni azt akinek nincs tetoválása az által akinek van, forditva igen. Élni és élni hagyni. nekem van semmi önkifejezés vagy magasztos gondolat nincs mögötte teszett a minta több mint 10 éven át és eltudtam magamon képzelni így megcsináltattam na most kérdezem miért fáj annak akinak nincs, hogy valakinek van Tőle kértem pénzt ? Nem. Neki "mérgezi" a bőrét ? Nem. Kell neki néznie ? Nem. A kéretlen véleménye meg senkit nem érdekel mármint mivel van előrébb azzal, hogy elmondja, hogy neki nem tetszik vagy, hogy ő sosem csináltatna, vagy hogy régen a bűnözőknek volt ? Neekm személyesen sosem volt miatta atrociátosom de főleg itt gyakorin olvasom, hogy mennyien lenéznek mást érte. A humoros része szerintem az, hogy sokkal gázabbank tartom azt, hogy valaki lenéz valakit, azért mert van egy szíveske vagy bármi a bőrén, mintsem azt aki pénzt költ arra, hogy legyen.
ma 14:14
3/13 anonim válasza:
Nekem nincs tetoválásom, a páromnak van. Soha egyikünk sem szólta meg a másikat emiatt.
Amúgy soha nem hallottam még ilyet, hogy egy tetovált szólt volna azért, mert vkinek nincs. Olyat már inkább, hogy annak szóltak be, akinek van.
ma 14:16
4/13 anonim válasza:
Nem, de aki szerint "az a fura, ha valakinek nincs", az valami alternatív valóságban él.
ma 14:18
5/13 anonim válasza:
Nincs tetoválásom. De láttam már olyat, ami nagyon tetszett, nagyon profi munka volt és nagyon tudta viselni a tulajdonosa, nem tucat dolog volt, tényleg egyéni, kifejező.
A tucat cuccok, a semmitmondó, kókler munkák nem tetszenek, de nem nekem kell viselnem, úgyhogy pont nem is érdekel, ha valakinek ilyen van.
Nekem azért nincs, mert még nem érett meg bennem semmiféle késztetés arra, hogy legyen (53 vagyok). Ahhoz túlságosan végleges, hogy csak úgy hirtelen fellángolásból csináltassak egyet. De nem tartom kizártnak, hogy egyszer lesz:-)
ma 14:20
6/13 anonim válasza:
A visszamaradott nem ezt jelenti...
ma 14:27
7/13 Fragments of Fantasy válasza:
Szerintem nem fura, ha valakinek nincs.
Engem nem zavar abszolút, ha valakinek van és van ami még tetszik is, ha ízléses.
ma 14:33
8/13 anonim válasza:
Nagyon jól írod kedves 6os!Gondolom a kedves kérdező a maradi szóra gondolt :) egyébként nem zavar ha valakinek van tetkója :)
ma 15:09
9/13 anonim válasza:
A "visszamaradott" kifejezés nem azt jelenti, mint amit a leírásban írtál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!