Régen tetszettek a tetoválások,de ma már nem. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Régen nagyon oda voltam értük,akartam is sokáig,de ma már 30eves fejjel nem bánom,mert egyszerűen már nem talalom őket menőnek vagy esztétikusnak. Azt hittem nem leszek olyan, mint az apám hogy a tetovaltakrol az "összefirkált" kifejezes jut eszembe..velem van a baj? Volt már valaki igy? Bocsánat a tetovaltaktol,nem szandekom senkit sem bántani ❤️2024. jún. 19. 10:53
1/8 anonim válasza:
30 évesen nem vagy tisztában azzal az alapvető ténnyel, hogy az embernek idővel megváltozik bizonyos dolgokhoz a hozzáállása? Ne csináld már.
2/8 anonim válasza:
Tinédzser koromban én is akartam tetoválást, most örülök, hogy nincs, több okból is.
3/8 anonim válasza:
Csak idő kérdése mindig és megbanja az ember. Jobb nem csinálni.
Szerencsére annyira tömegjelenség és divat lett, hogy aki ad magára már nem fog.
4/8 anonim válasza:
Benőtt a fejed lágya,és rájöttél, hogy akik össze vannak firkálva azok testképzavarosak.
Minden rendben veled!!!
5/8 A kérdező kommentje:
1# de,de ez valahogy meglepett
4# nem hiszem, hogy ilyen bajuk lenne. Egyszerűen csak tetszik nekik és kész
2024. jún. 19. 11:14
6/8 anonim válasza:
Az ember általában 7 évente változik.
7/8 anonim válasza:
Nagyon divat lett.Nem látok egyéniségeket,csak boldog-boldogtalant összefirkálva.Vannak szép,igényes tetoválások,félreértés ne essék.Magamra én sem rakatnék,egyrészt a divat miatt,másrészt lehet,hogy egy év múlva megbánnám.
8/8 anonim válasza:
Van pár tetkóm. A tetkókat nem, a tetoválót annál inkább megbántam. Egy házaspár férfi tagját fogtam ki, akinél alap a vésett tetkó. Egy tetkót rossz helyre rakott, el is rontott... Június elején kifogtam egy jófej csajt, kiderült, hogy normál esetben nem vésik és még tán jobb fej is.. Persze egy régi tetoválófan azt mondta az új tetkósomra, hogy sufnis, csak mert takartattam egy régi elbszottat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!