Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van megbánt tetoválásod, ha...

Van megbánt tetoválásod, ha igen mi?

Figyelt kérdés
okt. 28. 20:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de a húgom tetováltatott egy hangjegyet a csuklójára már vagy tíz éve. Nem utálja vagy ilyesmi, de ha tehetné, leszedné már.
okt. 28. 20:15
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Max a helyével. A karomon, amit a mai eszemmel nem oda rakatnék. Egyet már takartattam, valószínűleg ennek is takarás lesz a vége
nov. 2. 17:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy kínai jelet tetováltattam a vállamra kamaszkoromban, ma már nem tetováltatnék, megbántam, de akkor nagyon menőnek gondoltam.
nov. 6. 15:00
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

Első tetoválásom egy kis pipacs. Magát a tetoválást szeretem, jól néz ki, nem tervezem leszedetni, viszont azt egy kicsit sajnálom, hogy nem vártam, amíg jön valami olyan ötlet, aminek többletjelentése van, hanem az elsőt "csak úgy" csináltattam, mert akartam egy tetoválást, és szeretem a pipacsokat :D

Későbbi tetoválásaimnak mind van számomra egy mélyebb jelentése, amit el tudok mondani, ha rákérdez valaki, vagy eszembe jut róla egy szerettem, vagy egy életesemény.

nov. 6. 15:49
 5/14 anonim válasza:
100%
Az egesz hasamra tetovaltattam es nem gondoltam bele hogy terhesseg utan milyen csunya lesz. Hat sajnos mar igy maradok
nov. 19. 12:55
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Egy név és egy 3 szavas haiku került az alkaromra. A nevet más már takarta egy sárkánnyal. A haikut majd jövőre próbálom takartatni, ha összegyülik rá a pénz, és ahogy lesz rá szabadságom. (Esetleg egy életfás karkötö ami zavarna, de közel egy idézet, nem tudom mit tudnának vele mit kezdeni)
nov. 19. 13:14
 7/14 anonim ***** válasza:
93%

Igen. A hátamon van egy felirat. Ritkán mutogatom, kb csak strandon látszik, vagy olyan ruhában vagyok. Egy szerelmes szöveg van rajtam, úgyhogy mindenkinek magyarázkodhatok, hogy nem, nem az exemnek szól, kb úgy kezelik, mintha a neve lenne rajtam. Utálom, ha látják. Angolul van, aki nem tud angolul, annak fordíthatom le. Ja és ha meglátja valaki akkor mindig félrehúzza a felsőmet és hangosan mondja hogy VAN EGY TETKOOOOD MI VAN IDE ÍRVA? UUUH KINEK SZÓL?!

Le akarom szedetni de félek hogy a párom akkor azt fogja hinni hogy tényleg valami előttem lévő palinak szól :D Pedig inkább csak tetszett a szöveg (dalszöveg egyébként) és menő akartam lenni hogy van tetkóm. Azóta lett másik is amúgy egy kicsit ezt is bánom de még nem annyira.

dec. 2. 15:04
 8/14 anonim ***** válasza:
79%
Megbánt nincs, inkább az egyik stílusát bántam meg, mert nem úgy készítette el a tetováló, ahogy én kértem. Nem tartotta meg a kép eredeti stílusát, hanem a saját ízlése szerint rajzolta át, így kevésbé szép a szememben.
dec. 20. 22:07
 9/14 anonim ***** válasza:
78%
Van a vádlimon egy amit takarni fogok majd. Viszont az nem vészes csak nem tudok már vele azonosulni. Viszont egyik barátom szombaton viszem takarásra. Tipp de barátnő nevét nem célszerű magadra tetováltatni.
jan. 30. 07:15
 10/14 anonim ***** válasza:
21%
Nincs, de ha lenne tetoválásom, biztos megbántam volna.
jan. 30. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!