Miért akar az ember ennyire élni és miért az a normális hogy ha egy ember minden áron élni akar?
Figyelt kérdés
Minél inkább hosszabbítják meg az ember életét ezen van az orvostudomány, de sok ember élni is szeretne olyan helyzetekben is amikor már szerintem jóval több a rossz mint a jó az életben, egy súlyos betegség amivel állandóan kötve vagy egy állandó fájdalom, szigorú diétát kell betartani amivel le kell mondani sok mindenről, pl. nézünk egy dializált beteget élete végéig dializálása kell mennie csomó mindenről le kell mondania vagy nézzünk egy daganatos beteget fájdalmai vannak állandó kemoterápiára kell menni és még sorolhatnám azt a sok rosszat ami az ember életében előfordul és ennek ellenére élni akar az ember persze van kivétel, pl. nekem nincsen sok bajom de nem olyan jó az életem, sok gond van azért, én már most 40 évesen vágyok a halálra és gondolok arra hogy milyen jó lehet ha megszűnik a tudat és ez a sok gond ami az életben van egyszerűen eltűnik.. de egyszerűen logikus nem ez az egyszerűbb nem ez a kényelmesebb?tegnap 11:04
11/12 anonim 

válasza:

A magány nemcsak a partneren és a családon múlik. Te magad is tudhatnál kikapcsolódást, barátokat találni. A sorsodnak te magad vagy az irányítója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!