Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igaz, hogy a férfiak minden...

Igaz, hogy a férfiak minden nőt megnéznek? Legyen a nő szép vagy kevésbé szép? (Tudom, hogy a szépség szubjektív, mármint hogy mindenki mást talál szépnek.)

Figyelt kérdés
A férfiak minden nővel szívesen létesítenek szemkontaktust? Vagy csak a számukra vonzó nőkkel szeretnének szemkontaktust kialakítani?

tegnap 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Megnézni valakit és szemkontaktust felvenni valakivel egyáltalán nem ugyanaz.

Az ember mindent megnéz maga körül. A villanyoszlopot is, nehogy nekimenjen. Pedig hidd el, azzal semmiképp sem akarok párkapcsolatot. :-)))

tegnap 10:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Esetlet ki tudnád fejteni?

Ha jól értem, akkor a megnézés szó alatt azt érted, hogy bárkit megnézel, legyen az illető szép vagy kevésbé szép.

Szemezni pedig csak olyan emberrel szoktál, aki felkelti az érdeklődésed? Akár külső, tekintet, mozgás stb alapján?

tegnap 10:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szemezni pont senkivel sem szoktam, mert

a) párkapcsolatban vagyok;

b) nagy eséllyel csak kellemetlen helyzetbe hoznám.

Egyébként igen, megnézem a ronda nőket is, sőt a ronda férfiakat is. Alapvetően, ami az átlagtól nagyon eltérő, az feltűnik. Ezzel szerintem mindenki így van.

tegnap 10:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Általában igen, majdnem minden nőt megnézek én is.
tegnap 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!