27 vagyok, új munkahelyre kerültem és diáknak néznek. Mikor mondtam, hogy mennyi vagyok és gyerek is van, ledöbbentek az emberek.
Szerintem inkább arról van szó, hogy ki mennyire kimerült. Ismerek olyan anyukát, aki egy percre sem ment el a gyereke mellől 2 éve, senki más nem mehet a gyerek közelébe. Na ő kinéz vagy 50-nek 28 évesen. Másik anyuka, aki hasonlóan hozzám ugyan úgy éli az életét gyerekkel is, nem görcsöl rá a legkisebb dolgokra is, ő még fiatalosabban néz ki, mint gyerek előtt.
2024. jún. 4. 09:09
3/23 anonim válasza:
Nem.
2024. jún. 4. 09:18
4/23 anonim válasza:
Alapjában véve a gyerek nem öregít, csak sok igénytelen picsa a gyerekkel takarózik, hogy azért nincs ideje jól kinézni, mert gyereke van. Sok nő ellustul és punnyadék lesz a gyerek születése után, elhíznak mint a disznó és mindent a gyerekre fognak. Pedig diétázni és edzeni gyerek mellett is lehet, meg lepukkantnak lenni sem kötelező. Persze sok olyan is van, aki gyerek és munka mellett is tiptop.
2024. jún. 4. 09:23
5/23 anonim válasza:
#4 nem punnyadékok, egyszerűen annyira ott vannak a gyerek s*ggében évekig, hogy még tusolni is sírva és gyomorideggel mennek el, nehogy a kicsi ne legyen velük 5 percre. Ebbe bele lehet bolondulni, szó szerint. Látszik kívülről is, ki mennyire görcsös vagy lazább szülő.
2024. jún. 4. 09:26
6/23 anonim válasza:
#5 Négy gyermekes édesanya vagyok, sportolok, dolgozom, nem vagyok igénytelen, pedig egyedül nevelem őket. Egyik kicsi, másik pici. Az olyanok, akikről te beszélsz, azoknak nem való gyerek! Csak önsajnáló mártír p..csák, azt rínak, mint a fürdős qrva, ha nem találnak párt, vagy félre megy a férjük.
2024. jún. 4. 09:36
7/23 anonim válasza:
#6 Szuper vagy, nekem csak egy van ugyan, egyedül nevelem én is, de úgy érzem kettő elég is lesz, annyit bírnék.
Szimplán csak ezt látom magam körül, emiatt léptem ki az összes baba-mama csoportból, mert már untam a mártírkodást.
Két barátnőmmel ezért szakadt meg a kapcsolat, mert folyton beszóltak, ha nem a négy fal közt kuporgok a sarokban a picivel, de szerintem inkább irigységből.
Mi maradjunk meg lazák😁😁
2024. jún. 4. 09:44
8/23 anonim válasza:
Ugyanmár, egyik ismerősöm 40 éves, simán 30-nak mondanám, van gyereke, másik ismerősöm 46 éves két gyerekkel, simán azt mondanám, hogy a negyvenet tölti be idén.
Persze a gyerek korszaka is más, nem mindegy hogy épp akkor saccolják meg a korod amikor a gyerek minden éjszaka visít vagy akkor amikor már átaludja az estéket.
2024. jún. 4. 10:28
9/23 anonim válasza:
Fiatalosabbak vagyunk, ez tény. Nem lóg a csö*ünkről x gyerek meg xilofonozik az idegeinken. Közben legyél talpig toppon a melóban és csillogjon a lakás, ha vendég jön rittyents olyan menüt, hogy mindenki elájul. Gyerek nélkül egyszerűen könnyebb az élet jóval. Így aztán tudunk aludni este, mobilisak vagyunk, foglalkozhatunk magunkal és a párkapcsolatunkkal.
2024. jún. 4. 10:41
10/23 anonim válasza:
#9 ilyet maximum az csinál, aki megfelelési kényszerben szenved, nem kell ehhez gyerek😃😃
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!