Ez szubjektív benyomás,vagy tényleg fiatalabbnak tűnnek
azok a harmincas nők,akiknek nincsen gyerekük?
10, ezen én is mosolyogtam. Pont aminap volt egy kérdés, hogy mit tennél ha házkutatás lenne nálad és csomóan írták hogy nem örülnének neki amilyen állapotban van a lakás.
Én nem élek koszfészekben, de azert egy katalógushoz nem az én lakásomat választanák és nem szoktam olyan ételeket rittyenteni amitől mindenki elalél, rendszerint inkább rendelek valamit :D
2024. jún. 4. 10:48
Szenvedjenek. Ahogy látom, jó sokan szenvednek ebben. Én nem fogok az tuti. Élvezem a gyerekmentes létet.
2024. jún. 4. 10:49
#12 mi is élvezzük a gyerekkel az életet, mert nem olvadtunk eggyé vele, megmaradtam nő és különálló ember.
2024. jún. 4. 10:51
Jó nektek. 😅 Oktathatnád hogyan kell ezt csinalni.
2024. jún. 4. 10:53
15/23 A kérdező kommentje:
13# ezt sajnos ritkán látni... általában a "3hósak lettünk"
"Most tanulunk bilibe pisilni"
"Kijött az első fogunk" megy
#15 Tudom sajnos... Még szülés előtt el kell dönteni, hogy magunkhoz láncoljuk e a gyereket és szó szerint mindent alárendelünk, vagy kompromisszumokat kötve éljük tovább az életünket. Szerintem így a gyereknevelés is sokkal élvezetesebb lessz. Kisfiam nagyon boldog és nyitott kisember. Látom a játszón is, hogy hogyan fogják vissza a hasonló korú srácokat a szüleik, nehogy bajuk essen vagy koszosak legyenek, esetleg homok kerüljön a szájukba. Összesúgnsak, hogy az enyém mászkál a játszótéren, ahogy neki jólesik. Esik-kel, mocskos lesz. Ez most a dolga.
2024. jún. 4. 11:01
Plusz nyilván nagyon gyerekfüggő (és persze segítségfüggő), de egészen kiskora óta (tápszeres, emiatt sem estem depresszióba, ez van, nem az én hibám), hagytuk 1-2 órára, mamd kicsit többet mondjuk a nagyszülőkkel vagy a tesóimmal. Aztán ott is aludt, meg se nyikkant, kacarászott egész nap, este alvásnál volt több mocorgás.
Most 15 hónapos, ha vesszük a cipőnket, már integet vigyorogva és rohan vissza a mamájához.
2024. jún. 4. 11:04
Igazából csak szubjektív benyomást tudunk írni, mert a saját környezetünket látjuk inkább. Én most vagyok 30-as, a korosztályomból az ismerősök, volt csoporttársak, ilyesmik most vállalnak gyereket vagy most van 0-5 éves gyerekük. Én azt látom, hogy igen, mind öregedett mióta szülő de van eltérés. Aki korábban is sportolt vagy aki kövérebb volt, azoknak az arcán látszik plusz pár év de a testükön nem. Aki a nem sportol de eleve vékonyabb típus, na azok néznek ki durván, olyan kötényhasa van mindegyiknek, hogy csak na. Ők gondolom elvoltak sport nélkül mert vékonyak voltak és gyerek után sem kezdtek mozogni és így nagyon látszik a testükön a változás. A sportolók gyerek után is folytatták a mozgást, nekik visszaállt a testük, a kövéreken meg nem feltűnő plusz pár kiló meg a szétnyílt hasizom. Persze mindig van szerencsés kivétel és azt a tipikus lepukkanást sem látom a korombeli anyukák között, amit pl. anyáinknál, szóval jobb a helyzet mint anno de a többség azért negatívan jött ki a dologból külsőleg. De gondolom ők ezzel kalkuláltak, amikor gyereket akartak.
2024. jún. 4. 11:16
Pont nemrég láttam, hogy "38 with no kids is younger than 26 with 3 kids".
2024. jún. 4. 12:29
20/23 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: