Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem segít akkor nem igazi férfi?
És mi akadályozza meg a nőt abban hogy több pénzt keressen, másodállást vállaljon és csak egy szobát béreljen?
ma 08:43
2/20 A kérdező kommentje:
Fog kitalalni megoldast a no,de itt most nem ez a lenyeg.Hanem ha a ferfi nem ajanlja fel a segitseget akkor az jot nem jelent! Vagyis, lehet hogy csak le akarja fektetni!?
Vagy inkább elvárja, hogy a nő a saját magánéleti gondjait maga oldja meg. Ő egy felnőtt nővel akar kapcsolatot, nem egy gyerekszinten ragadt nővel, aki a párjával se képes szakítani.
Azt a dumát meg hagyjuk, hogy nincs pénze albérletre. Akkor költözzön össze mással, ahogyan az egyetemisták. Mielőtt a férfival lakott, akkor hol lakott? Ahogyan akkor lakott, az miért nem működik most?
ma 09:21
Ez annyira szánalmas, amikor valaki a kisujját sem mozdítaná azért, hogy neki magának jó legyen, minden felelősséget leráz magáról, de elvárná, hogy valaki, akinek ő kb. csak egy idegen, ő oldja meg helyette a problémáit, ossza meg vele mindenét, és nem mellesleg potenciálisan vállaljon fel komoly konfliktusokat, hiszen technikailag a nő még kapcsolatban van.
ma 09:28
És tegye ezt úgy, hogy semmi nem biztos. Nem cuncimókus, aki ezt nem teszi meg, az nem "nem igazi férfi", hanem egyszerűen csak nem hülye.
ma 09:29
Nem elvárható egy idegentől, hogy megoldja a gondjaidat. Milyen ötlettel lehetne segíteni pénzen kívül? Nem nagyon van ilyen. A magánéleti és anyagi gondjaidat neked kell megoldani, nem várhatod el ettől a pasitól akkor sem, ha ő szerelmes beléd.
ma 09:30
Nem hinném, hogy attól “igazi férfi” egy ember, hogy segélyszervezetként funkcionál bántalmazott nők számára.
ma 09:31
Pontosan egyébként te mit várnál tőle mit tegyen? Tényleg csupán ötletek, esetleg segít neked albérletet keresni? Mert ha arra vársz, azt ajánlja fel költözz hozzá, ez ilyen csöbörböl vederbe eset. Lehet kényelmesebb pénzügyi szempontból, de őszintén megint csak kiszolgáltatott leszel és mástól fogsz függeni. Én is azt tanácsolnám lépj ki ebből a körből és állj a saját lábadra. Arról nem is beszélve egyik kapcsolatból a másikba ugrani, nem tenne jót, neked lelkileg. Lehet nem most jön ki, hanem évekkel később, de először feldolgozni a történteket, kicsit egyedül lenni gondolkozni stb. Most egyébként egyáltalán nem okoskodás a célom, de ha ugyanabban az irányban folytatod az életed, nagyon könnyen ugyanabban a szituban találod magad. De a kérdésedre válaszolva, én nem jönnek vele össze.
ma 09:32
Most fizikai bántalmazásról van szó?
És esetleg ideiglenesen nem tud hazaköltözni?
Ez mind csak "talán" talán elhagyja talán nem...várni a bizonytalanra, de vajon meddig?
Még is miben segítsen?
Szakíts a pároddal és költözz hozzá.
ma 09:32
Én még olyan nőnek is segítettem, akitől nem akartam semmit, mert láttam, mekkora gyökér a párja.
Ha meg még éreznék is iránta valamit.....persze, hogy segítenék neki.
ma 09:34
Kapcsolódó kérdések: